FOTORECEPT Úhrabky
Slovenské tradičné jedlo s kyslou kapustou, slaninou, zemiakmi a cibuľkou
- 30Minút
- 2Počet porcií
Ingrediencie
- 450 g zemiaky
- 150 g slanina sušená oravská
- 1 cibuľa
- 250 g kyslá kapusta
- olej
- soľ
- kmín
- čierne mleté korenie
Postup
Nachystáme si ingrediencie.
Dáme si variť očistené zemiaky so soľou a rascou. Varíme do mäkka.
Slaninu a cibuľu nakrájame a opražíme.
Uvarené zemiaky scedíme, popučíme, pridáme opečenú slaninku, cibuľu a surovú kyslú kapustu.
Zamiešame a nech slovenský klasický obedík chutí. Podávať môžeme s pivom.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Úhrabky
Slovenské tradičné jedlo s kyslou kapustou, slaninou, zemiakmi a cibuľkou
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/lR6-3QPv20vHwdG_JrbW/14e79ff42d2b79aaae389ac7ec98bf08.jpeg)
Nachystáme si ingrediencie.
Dáme si variť očistené zemiaky so soľou a rascou. Varíme do mäkka.
Slaninu a cibuľu nakrájame a opražíme.
Uvarené zemiaky scedíme, popučíme, pridáme opečenú slaninku, cibuľu a surovú kyslú kapustu.
Zamiešame a nech slovenský klasický obedík chutí. Podávať môžeme s pivom.