REKLAMA
   
Tuniaková nátierka
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
2
 - 120 g tuniak vo vlastnej šťave
 - 75 g jemný polotučný tvaroh
 - 1 čajová lyžička horčica
 - malá cibuľa
 - 1 strúčiky cesnaku
 - pár kvapiek citróna
 - basil v1
 - mleté čierne korenie
 - soľ
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 20 min.
Tuniaka vidličkou zmiešame s tvarohom a horčicou. Cibuľu nakrájame na malé kúsky, cesnak pretlačíme a primiešame k tuniakovi. Na záver už len dochutíme citrónovou šťavou, soľou, bazalkou a korením. Ja jedávam už jedine Slatinský celozrnný chlieb pretože výborne chutí a má skvelé nutričné hodnoty.
Ten chlebík máme radi aj my,hlavne celozrnný ?