Tuniaková nátierka
- 20Minút
- 2Počet porcií
Ingrediencie
- 120 g tuniak vo vlastnej šťave
- 75 g jemný polotučný tvaroh
- 1 čl horčica
- malá cibuľa
- 1 strúčiky cesnaku
- pár kvapiek citróna
- mleté čierne korenie
- soľ
Postup
Tuniaka vidličkou zmiešame s tvarohom a horčicou. Cibuľu nakrájame na malé kúsky, cesnak pretlačíme a primiešame k tuniakovi. Na záver už len dochutíme citrónovou šťavou, soľou, bazalkou a korením. Ja jedávam už jedine Slatinský celozrnný chlieb pretože výborne chutí a má skvelé nutričné hodnoty.
Komentáre (1)
Zdieľaj recept s ostatnými
Top kategórie
Tuniaková nátierka
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/5qeWgtmYfmYf2IZUOgQY/ee6c7af2e1b3f09aa18678bb4be3ff5c.jpeg)
Tuniaka vidličkou zmiešame s tvarohom a horčicou. Cibuľu nakrájame na malé kúsky, cesnak pretlačíme a primiešame k tuniakovi. Na záver už len dochutíme citrónovou šťavou, soľou, bazalkou a korením. Ja jedávam už jedine Slatinský celozrnný chlieb pretože výborne chutí a má skvelé nutričné hodnoty.
Toto je jedlo samotných bohov :)