REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Gw1fniW8dl9TDbn0ewkD/d37ca01f8248306c2eade7dfd57f4b.jpeg)
Tofu natierka s jarnou cibuľkou
Ak hľadáte chutnú nátierku, ktorú si môžete pripraviť a použiť počas celého týždňa, tak táto nátierka z tofu a jarnej cibuľky, ktorá je bohatá na bielkoviny, jednoduchá a do pár minút pripravená je vaša odpoveď. Nátierku si môžete vychutnať na chlebíku.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 230 g biele tofu
- 2 pl olivový olej
- 1 strúčiky cesnaku (lisovaný)
- za hrsť nasekanej jarnej cibuľky (iba zelená časť)
- 1 čajová lyžička soľ
- čierneho korenia
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
Tofu si buď mixérom rozmixujeme alebo ho rozdrobíme rukami na jemne kúsky (ako som aj ja spravila).
2. Krok
Pridáme jogurt, olej, cesnak a poriadne premiešame.
3. Krok
Osolíme, okoreníme a nakoniec pridáme nasekanú jarnú cibuľku. Zľahka premiešame, ochutnáme a ak je treba pridáme viac soli alebo korenia.
4. Krok
Nátierku môžeme dať do chladničky na par hodín odstáť, nech sa chute spoja, alebo ju hneď podávame.
5. Krok
Hotovú nátierku podávame s chlebíkom, zeleninou ale plníme ňou wrapky.
včera som robila tento recept je to mňááám, ďakujem