Strukovinová hustá polievka s kuracím mäsom

Strukovinová hustá polievka s kuracím mäsom

REKLAMA

Chutná, hustá polievka plná strukovín a kuracieho mäsa s bruschettou

  • 35Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 400 kuracieho mäsa
  • mrkva
  • 100 šošovice
  • 100 červenej šošovice
  • 100 fazuľových luskov
  • 50 brokolice
  • olivový olej
  • feferónky šušené
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bruschetta alebo chlieb
  • parmezán
  • petržlenová vňať
  • voda
REKLAMA

Postup

1. Krok

Orestujeme si nastrúhanú mrkvu ( na hrubo ) na olivovom oleji, keď pustí karotén môžeme zaliať vodou.

2. Krok

Základ osolíme okoreníme.

3. Krok

Ja si vždy vopred namočím šošovice a potom scedim a pridám do základu.

Strukovinová hustá polievka s kuracím mäsom - krok prípravy 3
4. Krok

Pridám k tomu brokolicu, fazuľové lusky, lúpane paradajky. Kto nie je zástancom konzerv, môže si urobiť lúpané paradajky ešte vopred (obvarí a prudko schladí, ošúpe) Pridáme mäsko a varíme cca 25 minút spolu.

Strukovinová hustá polievka s kuracím mäsom - krok prípravy 4
5. Krok

Keď je mäso mäkké, vyberieme a prekrajame na plátky

Strukovinová hustá polievka s kuracím mäsom - krok prípravy 5
6. Krok

Pridáme na koniec petržlenovú vñať a podávame s opečenym chlebom alebo bruschettou a parmezánom

Strukovinová hustá polievka s kuracím mäsom - krok prípravy 6
7. Krok

Akákoľvek zmena v recepte je vítaná. Nech sa polievka vydarí 😁

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0
5 months ago

Úžasný recept..prvýkrát robené a podarilo sa