REKLAMA
   
Šťavnaté fašírky s hubami
Šťavnaté fašírky s hubami
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 500 g mleté mäso
 - 300 g teľacie g bravčové
 - 2 pl detská krupica
 - 1⁄2 hrnček slepačí vývar
 - 3 pl strúhanka
 - 4 šampiňónov
 - petržlenová vňať
 - 1 ks vajce
 - soľ
 - čierne korenie
 - Červená sladká paprika
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 40 min.
1. Krok 
  Šampiňóny naekáme nadrobno, rovnako ako aj petržlenovú vňať. Do misky dáme mäso, pridáme všetky ostatné suroviny, zalejeme vývarom a dobre premiešame.
2. Krok 
  Prykryjeme fóliou a necháme v chlade trochu odstáť aby chute prešli. Následne z hmoty formujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a opečieme do zlatista z oboch strán v rozohriatom oleji.