:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/v0yU0bbpH34t-3ZCjkDn/125dede678dd4a3464200b84625d1f79.jpeg)
Plnené lístkové rožky
20 min
4
REKLAMA
Rožky z lístkového cesta, naplníme čo máme radi... Tip na jednoduché raňajky, večeru alebo desiatu. Chutia teplé aj studené.
20 min
4
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 balenie lístkové cesto
- šampiňóny
- guličky mini mozzarella
- tatárska omáčka alebo kečup
- vajíčko
- slanina
- sezamové semienka
- ľanové semienka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Lístkové cesto rozkrojíme na 4 časti. Potrieme tatárskou omáčkou / kečupom / podľa chuti. Okraje vynecháme, cca 1 cm.
2. Krok
Na cesto dáme šampiňóny / z konzervy, alebo čerstvé, ktoré predtým opečieme.
3. Krok
Na šampiňóny rozložíme mozzarella guličky a stočíme do tvaru rohlíka.
4. Krok
Potrieme rozšľahaným vajíčkom a na každý kus dáme plátky baconu. Podľa chuti posypeme sezamovými / ľanovými semienkami a dáme zapiecť.
5. Krok
Dobrú chuť 🙂.
Ide rovno medzi obľúbené.