REKLAMA
   
Zdroj: Pixabay
Plnená paprika pečená v rúre
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 4 paprika
 - 500 g mleté bravčové mäso
 - 1 ks Cibuľa
 - 100 g maslo
 - 300 g ryža
 - 1 pl mletá červená paprika
 - 1 ks vajce
 - vegeta
 - soľ
 - mleté čierne korenie
 
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
      REKLAMA
   
Postup
 60 min.
1. Krok 
  Na masle speníme cibuľku, pridáme mäsko, restujeme 5-10 minút a odstavíme.
2. Krok 
  Potom pridáme ryžu, mletú papriku, soľ, vegetu, čierne korenie, vajce a poriadne premiešame.
3. Krok 
  Necháme trošku vychladiť a následnej plníme čerstvé papriky mäsovou zmesou.
4. Krok 
  Papriky uložíme na pekáč pridáme maslo, podlejeme troškou vody. Zakryjeme alobalom a pečieme vo vyhriatej rúre 25 minút. Posledných 5 minút pečenia môžeme alobal odstrániť a nechať dopiecť.