REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/-QnKlzCQ-lPDySNx28te/effadf34e24825e497bbfc815b0adf.jpeg)
Pečená kaša s jahodami
Jahody v dezertoch sú "must have" jahodovej sezóny. A ak si pripravuješ raňajky na pár dní vopred, upeč si kašu s jahodami. Máš akobý koláč na raňajky a niekoľko dní nemusíš riešiť čo nachystať, len vyberieš z chladničky a vychutnávaš
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
Suroviny
- 1 ks banán
- 120 g jemné ovsené vločky
- 40 g proteín jahoda vanilka banán
- 100 ml mlieko
- 100 ml voda
- 100 g jahody
Krém
- 120 g jemný tvaroh
- 15 g proteín
- čakankový sirup
- lyofilizované jahody
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Banán popučíme, pridáme vločky, proteín, mlieko a vodu a zamiešame. Následne primiešame jahody, ktoré nakrájame na polovice, menšie môžeme nechať aj v celku. V zapekacej mise pečieme pri teplote 180 stupňov 25-30 minút.
2. Krok
Na krém zmiešame tvaroh s proteínom, sladidlom a rozmrvenými lyo jahodami. Rozotrieme na vrch pečenej kaše a podávame. Dobre chutí teplá i studená.