![Oreo brownie cheesecake s čiernymi ríbezľami Oreo brownie cheesecake s čiernymi ríbezľami](https://eu.tastescdn.net/thumbor/BCJ4jEMLafw0l6lzrvWymAuaIIU=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/A61ZAwxPNDsyl73YXDSg/756a51338fc0e8d9b50bfa42bee519b7.jpeg)
Oreo brownie cheesecake s čiernymi ríbezľami
Rýchly, osviežujúci, letný recept na cheesecake.
Ingrediencie
Korpus
- 2 x balenie oreo brownie na vrch si odložíme pár kúskov orea
- trochu mlieka
Krém
- 1 kg tvarohu vo vedierku z lidlu
- 80 g sugar v2
- 10 g Rocky road proteínu čokoládového proteínu
- 20 g pudingový prášok
- 100 ml mlieka
Poleva
- 2 hrste čiernych ríbezlí alebo iného bobuľového ovocia
- 1 pl chia semienok
- 1 pl agáve sirup
- trochu zlatého klasu zmiešaného s trochou vody
Odporúčané produkty
![Rajo mlieko 3,5%](https://eu.tastescdn.net/thumbor/csRThabHSXH5kkbgbffmAo9yS80=/195x195/sk/partner/486b455c36c18a8e5b4351ebea16a0.png)
Rajo mlieko 3,5%
![Rajo maslo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/xpA51y6kFKEFUU2jEUXHfpEDGDU=/195x195/sk/partner/1a270f76916fd1c75bbe8e266e04fc.png)
Rajo maslo
![Rajo smotana na šľahanie 33%](https://eu.tastescdn.net/thumbor/XGXBvvwqeRvL2Nn2acjocp7pFug=/195x195/sk/partner/32b7ccffb3c688daa41bfc818d3f9a.png)
Rajo smotana na šľahanie 33%
![Rajo tvaroh jemný hrudkovitý](https://eu.tastescdn.net/thumbor/pbaJwHscfmja_yZR_ELr-mRpHF0=/195x195/sk/partner/2079de103518f1d658204b4b2d71b7.png)
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
Postup
V mixeri si rozmixujeme suchu časť z orea na jemno. Pridáme trochu mlieka a opäť premixujeme. Utlačíme na spodok tortovej formy (24cm) a dáme na 10 minút na 175C° do rúry. Medzitým si pripravíme krém z tvarohu, plnky z orea a cukru. V shakeri si rozmiešame pudingový prášok, proteín a mlieko, pridáme ku krému a premiešame. Na vychladnutý korpus dáme krém a pečieme na 175-180C° cca 40-45 minút. Po dopečení necháme ešte vychladnúť v pootvorenej rúre 15-20 minút, aby nám nepopraskal. Polevu na vrch si pripravíme uvarením ríbezlí, keď zmäknú pridáme agáve, chia a zlatý klas s vodou. Varíme ešte, pokým nám zmes nevrie a následne polejeme vrch cheesecaku. Dáme na pár hodín do chladničky a podávame. Dobrú chuť!
Užasný recept. Práve som ho spravila a moja rodina je nadmieru spokojná. :-)