REKLAMA
   
Nepečený pudingový pistáciový koláč
Nepečené dezerty sú super. Jednoduché na prípravu a chutné. Tento podľa mňa ohúri aj návštevu a dokonca i vyzerá dobre
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
6
 - 150 g sušienky napríklad bebe
 - 1 balenie pistáciový puding premium
 - 400 ml mlieko
 - 50 g erythrytol
 - 200 g ricotta
 - 100 g jemný tvaroh
 - 20 g proteín
 - 40 g nutlove pistáciová nátierka
 
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Pistáciový puding uvaríme v mlieku spolu so sladidlom.
2. Krok 
  Medzitým si na dno malej okrúhlej formy (priemer 20cm) uložíme sušienky.
3. Krok 
  Do mierne vychladnutého pudingu primiešame 100g ricotty.
4. Krok 
  V miske si zmiešame tvaroh so zvyšnou ricottou, proteínom a roztopenou nátierkou.
5. Krok 
  Na sušienky vo forme navrstvíme polovicu pudingu, následne dáme opäť vrstvu sušienok a rozotrieme zvyšný puding.
6. Krok 
  Teraz znovu ukladáme sušienky, na ktoré rozotrieme tvarohový krém. Na vrch koláča namrvíme zvyšné sušienky, ja som pridala aj mleté orechy. Dozdobíme podľa predstáv a odložíme stuhnúť do chladničky.