REKLAMA
   
Zdroj: Freepik
Najlepšie červené varené víno
Varené víno - perfektná vec na zahriatie počas dlhých zimných večerov :D
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
3
 - 700 ml červené víno
 - 7 ks klinčeky
 - 1 ks celá škorica
 - 1 ks badián
 - 1 ks chemicky neošetrený pomaranč
 - kryštálový cukor
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 5 min.
1. Krok 
  Z pomaranča odkrojíme 3 plátky a zapichneme do nich klinčeky. Zvyšný pomaranč odšťavíme.
2. Krok 
  Do hnca nalejeme víno, pridáme plátky pomaranča, šťavu, škoricu, badián a cukor podľa chuti.
3. Krok 
  Zahrievame ho na miernom ohni a tesne predtým, ako sa začne variť ho odstavíme.
4. Krok 
  Necháme približne 5 minút odležať, aby sa zintenzívnila chuť korenín. Následne nalejeme do pohárov a podávame horúce.