REKLAMA

Mrkvac

S mega vláčnym korpusom

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
16
  • 2 vajíčka L Pridané do
  • 65 g trstinový cukor Pridané do
  • 50 g kryštálový cukor Pridané do
  • 125 ml olej Pridané do
  • 125 g hladká múka Pridané do
  • 3 g PDP Pridané do
  • 5 g SB Pridané do
  • 4 g škorica Pridané do
  • 150 g najemno nastrúhana mrkva Pridané do
  • 250 g mascarpone Pridané do
  • 100 ml šľahačka 40 kunin Pridané do
  • 35 g práškový cukor Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Postup

2. Krok

1. Celé vajíčka poriadne vyšľaháme s trstinovým a kryštálovým cukrom do peny.

3. Krok

2. Pomaly pridávame olej.

4. Krok

3. Keď je zapracovaný, pridáme preosiatú múku s PDP, SB a škoricou.

5. Krok

4. Nakoniec pridáme najemno nastrúhanú mrkvu. Pečieme na 180° 30min. Necháme vychladnúť. Použila som tortovú formu 24cm. Môžete použiť aj plech 37x27cm, dávku však zdvojnasobte (aj v prípade krému).

6. Krok

5. Do misy robota dáme mascarpone, šľahačku a práškový cukor. Všetko vymixujeme do pevného, hladkého krému. Nanesieme na vychladnutý korpus. Zdobíme podľa predstáv. Ja som použila vlašské orechy a domáci karamel. 🤗

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Vianočné

271 receptov

Obed

4999 receptov

Mäsité jedlá

2300 receptov

Dezert

3878 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Večera

4721 receptov

Na panvici

1290 receptov