Kuracie prsia s hermelínovou omáčkou

Kuracie prsia s hermelínovou omáčkou

Pre milovníkov hermelínu a kuracieho mäsa.

  • 60Minút
  • 4Počet porcií

Ingrediencie

počet porcií 4
  • Infinity kuracie prsia
  • Infinity tvrdý syr
  • Infinity hermelínový syr
  • Infinity ks šalotky
  • Infinity ks cesnak
  • korenie štyroch farieb
  • horčice
  • soľ
  • olivový olej

Postup

1. Krok

Kuracie prsia očistíme, nakrájame na rezne osolíme a okoreníme z oboch strán. Tvrdý syr a hermelín nastrúhame. Šalotku a cesnak nakrájame na drobno.

2. Krok

V širšom hrnci si rozpálime olivový olej a sprudka opečieme kuracie prsia z oboch strán. Opečené prsíčka odložíme na tanier.

3. Krok

Do výpeku po mäse, dáme maslo a nakrájanú šalotku a cesnak. Opečieme ich, a vrátime do hrnca opečené prsíčka. Necháme chvíľu opekať a podlejeme vodou. Necháme dusiť.

4. Krok

Keď je mäso hotové tak pridáme do omáčky nastrúhané syry a necháme rozpustiť dochutíme soľou a horčicou. Podávame so zemiakmi, ryžou alebo cestovinou. Dorbú chuť.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Hodnotenia (18)

4.4
a month ago

Super rýchlovka.

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie