REKLAMA
   
Koláč s piškótami a pudingom
Rýchly, jednoduchý... tento dezert zvládne každý. Navyše ak použijte puding bez varenia, máte ho hotový naozaj bez ťažkostí a rýchlo. A určite si na ňom pochutíte.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
8
 Suroviny
- 1 balenie piškóty ja som použila bezlepkové
 
Krém
- 2 balenia puding créme olé slaný karamel
 - 500 ml mlieko
 - 150 g tvaroh jemný
 - 100 g smotanový syr (cream cheese)
 
Poleva
- 50 g smotanový syr (cream cheese)
 - 50 g Arašidové maslo
 - 30 g proteín
 - 50 ml voda
 
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
      REKLAMA
   
Postup
 20 min.
1. Krok 
  Piškóty som použila bezlepkové sladené trstinovým cukrom. Balenie malo 120g.
2. Krok 
  Krém: Pudingové prášky vyšľaháme v mlieku do husta. Následne zmiešame s tvarohom a cream cheese.
3. Krok 
  Poleva: Všetko spoločne zmiešame na hladkú konzistenciu.
4. Krok 
  Vrstvenie: Do okrúhlej formy (s priemerom 20cm) vrstvíme striedavo piškóty a karamelový krém. Vytvoríme tri vrstvy piškót a krému. Na vrch rozotrieme polevu. Formu odložíme do chladničky ideálne na noc, no postačia aj 3-4 hodiny 😊 dozdobíme, nakrájame a podávame.