REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/DiZjO_hqtiCe08kImbwG/5ae8709aa8561eeb37d04197f55fc9.jpeg)
Koláč s broskyňami
Keď máme sezónne ovocie, okrem samotného jedenia, ho rada zužitkujem i do nejakého nového koláčika. Tento s broskyňami
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 4 ks broskyne
- 2 ks vajcia
- 60 g cukor
- 30 g javorový sirup
- 40 g maslo
- 100 g celozrnná špaldová múka
- 20 g kokosová múka
- 30 g čokoládový proteín
- 10 g kakao
- Štipka soli
- 1⁄2 čl škorica
- 1 čl prášok do pečiva
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Vajcia s cukrom a sirupom vyšľaháme. 3 broskyne rozmixujeme a jednu nakrájame na plátky. Suché ingrediencie spolu zmiešame. K vyšľahaným vajíčkam prišľaháme roztopené maslo. Primiešame rozmixované broskyne a nakoniec vmiešame suchú zmes. Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie, na vrch poukladáme plátky broskyne a dáme piecť do rúry vyhriatej na 170 stupňov. Pečieme pol hodinu.