Kapustnica

REKLAMA

Výborná kapustnica

  • 120Minút
  • 8Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8
  • svieža bravčová kosť
  • údené bravčové rebro
  • domáce klobásky
  • pikantné klobásky
  • zemiaky
  • 300 kyslá kapusta
  • voda
  • cibuľa
  • strúčiky cesnaku
  • bobkový list
  • celé čierne korenie
  • soľ
  • celá rasca
  • pl bravčová masť
  • pl hladká múka
REKLAMA

Postup

Do veľkého hrnca si vložíme kosť, údené rebro, klobásky a kyslú kapustu. Nalejeme vodu a pridáme všetky koreniny a očistenú cibuľu a cesnak. Polievku privedieme k varu a varíme aspoň dve hodinky. Medzi tým ako sa polievka varí si očistíme zemiaky, nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Uvarené zemiaky spolu aj s vodou vlejeme do polievky. Na záver si spravíme zásmažku. V rajničke si zohrejeme masť a pridáme múku, opražíme do zlata. Hneď pridáme do polievky, a krátko prevaríme v polievke.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0
18 days ago

Idem rovno testnúť :)