REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vy5ympQ2JcaBXLpKBgaq/13c94004e2e835c06f8412acf1445912.jpeg)
Jablková štrúdľa z lístkového cesta - recept
Úplne rýchly dezert aj pre nepekárov. Lístkové cesto a dezerty z neho sú veľmi rýchle, chutné a jednoduché. Výsledný recept v podobe štrúdle z lístkového cesta si zamilujete.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
5
 - 45 g cukor
- 4 vajce
- 10 g škorica
- 300 g lístkové cesto
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
 Jablká si ošúpeme, zbavíme sa jadierok a nakrájame si ich na menšie plátky.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vy5ympQ2JcaBXLpKBgaq/9c996e19bb9d99a1db48d24e4abeca19.png)
2. Krok 
 Nakrájané jablká vložíme do menšieho hrnca, prisypeme cukor. Dáme na oheň a začneme dusiť, jabĺčka pustia trocha šťavy. Prisypeme škoricu a už len premiešame a odstavíme z plameňa.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vy5ympQ2JcaBXLpKBgaq/f9f71e4a5d8639c4b6160e71ac28e715.png)
3. Krok 
 Lístkové cesto si vyrolujeme a nakrojíme si ho na stromček.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vy5ympQ2JcaBXLpKBgaq/2952a90887fe6c5b894781f85395c682.png)
4. Krok 
 Do stredu cesta vložíme náplň. A jednotlivé kúsky cesta poprekladáme cez seba.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vy5ympQ2JcaBXLpKBgaq/414aa3bddff8e7311426608044918508.png)
5. Krok 
 Povrch cesta si potrieme rozšľahaným vajíčkom. Na vrch už len nasekáme pekanové orechy. Dáme piecť na 20 minút do vyhriatej rúry na 180 stupňov celzia.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vy5ympQ2JcaBXLpKBgaq/cfa780c78130010d2b253a212091e74d.png)















































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/M2NjoSKw3KsAwmPF6jew/6d2f3f2d613c4e693ef3470f08f4bd.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VTopte2N3oO6dQ4lEFcK/138718ad1620d686480721ce552544.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/q6xnY6aSYEz-cFf5rhVB/0b7a21a06688405e084e1dd4947571.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/0dKREAW7FFWxKxtwhTjp/a0529ed95c53cbc7aaa59e71601311.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/D8E1jNo060c2DLNptz_U/e695fb3260551f3fc644d561f97b98.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/6wZPkxkXwenjACXRU529/6783883f6a8dc8403af74e9499caf4.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZVY3qNgUlPs-02pVUOwT/d402e90fc61c1c1650c6cb6ca232d6.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vVGhYpr-WaJMhF6aQ4r9/742707a74d01ea593ebcb267592cbb.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 