REKLAMA

Zdroj: Alex Rath for Getty Images

Hovädzie rolády z rúry

Tradičné nemecké jedlo, ktoré poteší vaše chuťové bunky. Tieto hovädzie rolády sa pomaly vypekajú v rúre, aby sa zaistilo, že mäso je mäkké a šťavnaté, zatiaľ čo náplň je preniknutá arómami slaniny, cibule a uhorky

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Rouladen

  • 4 Kúsky Hovädzí roláda Pridané do
  • 4 Kúsky slanina plátky Pridané do
  • 4 Kúsky Korenené uhorky Pridané do
  • 2 Kúsky Cibuľa Pridané do
  • 4 PL horčica Pridané do
  • 1 PL soľ Pridané do
  • 1 PL čierne korenie Pridané do

Omáčka

  • 500 ml hovädzí vývar Pridané do
  • 1 PL paradajkový pretlak Pridané do
  • 1 PL Múka Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

1. Pre recept na teľacie rolky z rúry predhrejte svoju rúru na 200 stupňov. Kým sa rúra predhrieva, pripravte suroviny. Nakrájajte cibulu, plátky slaniny a korené uhorky na pásiky a odložte ich bokom.

2. Krok

2. Vezmite svoje rolády a každú stranu potrite horčicou, predtým než ich ochutíte soľou a korením. Na každú roládu položte prúžky slaniny, cibule a uhorky a pevne ju zabaľte. Každú roládu upevnite pomocou kuchynskej šnúrky alebo roládových ihličiek.

3. Krok

3. Položte svoje rolády do pekáča a opečte ich na každej strane, až budú hnedé. Potom pridajte hovädzí vývar a paradajkový pretlak a posypte rolády trochou múky.

4. Krok

4. Položte panvicu do predhriatej rúry a nechajte rolovat 90 minút. Každých 30 minút obracajte rôžky, aby ste sa uistili, že sa na obidvoch stranách rovnako varenia.

5. Krok

5. Vyberte panvicu z rúry a nechajte hovädzie rolády odpočívať niekoľko minút pred podávaním. Rolády môžete podávať s zemiakovým pyré alebo červenou kapustou. Dobrú chuť!

Podobné recepty

Hovädzie rolky

Hovädzie rolky sú obľúbeným klasikom nemeckej kuchyne. Tento recept privedie tento klasik na novú úroveň. Budete to milovať!

Zlodejský hrniec s mletým mäsom rustikálne párty jedlo

Naša rodina varí tento výdatný recept na zbojnícky guláš už po celé generácie. Nie je nič lepšie, ako sa stretnúť s blízkymi a vychutnať si tento chutný, sýty guláš. Za tie roky som ho pripravil nespočetne veľakrát a vždy je to hit, najmä v chladných zimných mesiacoch. Dá sa pripraviť aj vonku na otvorenom ohni.

Farmársky rezeň na babičkin spôsob

Tento recept mám od svojej milovanej babičky, ktorá ako skúsená kuchárka vždy pripravovala čarovné jedlá vo svojej malej kuchyni. Výrazná chuť a chrumkavá pečienka z BauernSchnitzel robia toto jedlo mojím najobľúbenejším. A najlepšie na ňom je, že je také jednoduché na prípravu, že bude mať úplný úspech aj vo vašej kuchyni.

Tefteli ruské mäsové guľky

Tefteli je tradičné ruské jedlo z mletého mäsa, ktoré je ľahko pripraviteľné a chutne korenisté. Tieto mäsové guľky sa varia v paradajkovej omáčke a môžu sa podávať s ryžou alebo zemiakovou kašou.

Hamburger s cibuľovým džemom a cibuľovými krúžkami

Hamburger s hovädzím mäsom, slaninou, zeleninou, cibuľovým džemom a cibuľovými krúžkami

Tradičný jazykový ragú

Jazykové ragú je veľmi tradičné a delikátne jedlo, ktoré sa skladá z vareného hovädzieho jazyka v krémovej omáčke. Často sa podáva s pyré zemiakov a zeleninou.

Polnočná polievka

Táto sýta polievka je skvelá pre neskoré hodiny. Je bohatá na chuť a môže byť pripravená jednoducho a rýchlo. Perfektná pre útulné stretnutie alebo silvestrovskú párty.

Husťavá Gulašová Polievka na Silvestra

Sýto-ochutená gulašová polievka, ktorá je perfektná na prežitie silvestrovskej noci alebo na boj proti opici na Nový rok. Je bohatá na arómu papriky, tymiánu, majoránky a bobkového listu a pripravuje sa s kubíkom zemiakov, mrkvy a samozrejme hovädzieho mäsa.

Podobné recepty

Hovädzie rolky

Hovädzie rolky sú obľúbeným klasikom nemeckej kuchyne. Tento recept privedie tento klasik na novú úroveň. Budete to milovať!

Zlodejský hrniec s mletým mäsom rustikálne párty jedlo

Naša rodina varí tento výdatný recept na zbojnícky guláš už po celé generácie. Nie je nič lepšie, ako sa stretnúť s blízkymi a vychutnať si tento chutný, sýty guláš. Za tie roky som ho pripravil nespočetne veľakrát a vždy je to hit, najmä v chladných zimných mesiacoch. Dá sa pripraviť aj vonku na otvorenom ohni.

Farmársky rezeň na babičkin spôsob

Tento recept mám od svojej milovanej babičky, ktorá ako skúsená kuchárka vždy pripravovala čarovné jedlá vo svojej malej kuchyni. Výrazná chuť a chrumkavá pečienka z BauernSchnitzel robia toto jedlo mojím najobľúbenejším. A najlepšie na ňom je, že je také jednoduché na prípravu, že bude mať úplný úspech aj vo vašej kuchyni.

Tefteli ruské mäsové guľky

Tefteli je tradičné ruské jedlo z mletého mäsa, ktoré je ľahko pripraviteľné a chutne korenisté. Tieto mäsové guľky sa varia v paradajkovej omáčke a môžu sa podávať s ryžou alebo zemiakovou kašou.

Hamburger s cibuľovým džemom a cibuľovými krúžkami

Hamburger s hovädzím mäsom, slaninou, zeleninou, cibuľovým džemom a cibuľovými krúžkami

Tradičný jazykový ragú

Jazykové ragú je veľmi tradičné a delikátne jedlo, ktoré sa skladá z vareného hovädzieho jazyka v krémovej omáčke. Často sa podáva s pyré zemiakov a zeleninou.

Polnočná polievka

Táto sýta polievka je skvelá pre neskoré hodiny. Je bohatá na chuť a môže byť pripravená jednoducho a rýchlo. Perfektná pre útulné stretnutie alebo silvestrovskú párty.

Husťavá Gulašová Polievka na Silvestra

Sýto-ochutená gulašová polievka, ktorá je perfektná na prežitie silvestrovskej noci alebo na boj proti opici na Nový rok. Je bohatá na arómu papriky, tymiánu, majoránky a bobkového listu a pripravuje sa s kubíkom zemiakov, mrkvy a samozrejme hovädzieho mäsa.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4061 receptov

Mäsité jedlá

1972 receptov

Mascarpone

279 receptov

Dezert

3016 receptov

Cestoviny

453 receptov

Raňajky

1090 receptov

Večera

3732 receptov

Špargľa

34 receptov