Coleslaw s brusnicami
- 25Minút
- 8Počet porcií
Ingrediencie
- 300 g mrkva
- 400 g biela kapusta
- 400 g červená kapusta
- 1 ks cibuľa
- 5 pl majonéza
- 50 g sušené brusnice
- 1 pl jablčný mušt
- 1 pl dijonská horčica
- 1 čl práškový cukor
- soľ
- celé čierne korenie
- vlašské orechy
Postup
Zeleninu nakrájame na tenké prúžky a dáme ju do hlbšej misy. Pridáme k nej majonézu, sušené brusnice, mušt, horčicu, soľ, cukor a čerstvo namleté čierne korenie. Zmes poriadne premiešame, aby sa suroviny dobre spojili.
Hotový šalát necháme vychladiť v chladničke minimálne hodinu. Pred servírovaním ho posypeme nahrubo nasekanými vlašskými orechmi.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Coleslaw s brusnicami
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vjY24CE-V-84_6QVYjhx/e36fb39c373a9b82d95580b42139f7b7.jpeg)
Zeleninu nakrájame na tenké prúžky a dáme ju do hlbšej misy. Pridáme k nej majonézu, sušené brusnice, mušt, horčicu, soľ, cukor a čerstvo namleté čierne korenie. Zmes poriadne premiešame, aby sa suroviny dobre spojili.
Hotový šalát necháme vychladiť v chladničke minimálne hodinu. Pred servírovaním ho posypeme nahrubo nasekanými vlašskými orechmi.