REKLAMA
![Čevabčiči pečené v rure Čevabčiči pečené v rure](https://eu.tastescdn.net/thumbor/QwCtlnEVGf1uWSjbgX2FAVzSh5U=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/gkxJg1InwBUPKIUj1W9g/1826f9fb65ece0f9c49df0273ba225.jpeg)
Čevabčiči pečené v rure
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg Mleté mäso mix
- 1 ks veľká cibuľa
- 5 strúčikov cesnak
- Hŕstka mäta čerstvá
- Hŕstka čerstvý majorán
- 11⁄2 pl červená mletá paprika údená
- podľa chuti vegeta
- 1 čl čierne mleté korenie
- 1 vajce
- 2 pl múka
Odporúčané produkty
![Podravka ochucovadlo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kHb8eB-3ziQR5rVHpKW407TATP0=/195x195/sk/partner/b86036ce591b09dcc1170592642392.png)
Podravka ochucovadlo
![Podravka NATUR](https://eu.tastescdn.net/thumbor/y5hMnEDxJkStgYY2Mt1d5cT4d8g=/195x195/sk/partner/d219cdcf415bdb1264d4dae333edaa.png)
Podravka NATUR
![Podravka kečup jemný](https://eu.tastescdn.net/thumbor/aAijdR9OXB5QjVJhU5cHsF4Vi5A=/195x195/sk/partner/ff825da250c6ca2b2f0e15750bca9f.png)
Podravka kečup jemný
![Podravka dijónska horčica](https://eu.tastescdn.net/thumbor/rbb0MOUfF8-OAOB8kDxLKEDX7_0=/195x195/sk/partner/1f6eacbf7bbe3fb91358ebe327a45b.png)
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Mleté mäso zmiešame so všetkými prísadami a vytvarujeme valčeky.
2. Krok
Poukladáme na vymastený plech a pečieme pri 200 st. na teplom vzduchu do zlata.
3. Krok
Hotové mäso podávame so zeleninou, zemiakmi a dipom. Dobrú chuť