REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/lf54kAJiJ8OMW9DjWW4q/0378132a29e4efa2143ed9a78dc222.jpeg)
Zeleninové fašírky
35 min
7
Fašírky pečiem bez oleja, namiesto strúhanky používam ovsené vločky.
35 min
7
Ingrediencie
porcií
4
- 1 stredne veľký karfiol
- 2 mrkiev
- ružičkový kel
- 1 brokolica
- 6 lyžíc pomletých ovsených vločiek
- 2 väčších vajec
- soľ
- korenie
- zeleninový vývar alebo bujón alebo voda

REKLAMA
Postup
1. Krok
Karfiol, brokolicu rozoberieme na ružičky.
2. Krok
Zeleninu uvaríme vo vývare / najprv som dala variť mrkvu, keď bola mäkká pridala som ružičkový kel, potom karfiol a nakoniec brokolicu.
3. Krok
Nakrájame na drobno, pridáme ostatné ingrediencie, premiešame. Ovsené vločky pridajte toľko, aby zmes bola ľahko tvarovateľná, ale zas nie príliš hustá.
4. Krok
Formujeme menšie guľky a dáme na plech vystlaný pečiacim papierom.
5. Krok
Upečieme.
6. Krok
Dobrú chuť ?
Pekne spracované, rovno si to ukladám