REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/UyuYByu4XNZxjnJd9Zxu/5a282b9e9bb9a139f60a62ea4f2bed.jpeg)
Zdroj: pixabay
Vianočný kapor
60 min
1
60 min
1
Ingrediencie
porcií
4
- 4 ks podkovičky kapra
- 40 g múka
- 100 g strúhanka
- 80 g masť
- 1⁄2 dl mlieko
- 1 ks vajce
- soľ

REKLAMA
Postup
1. Krok
Podkovičky si nasolíme a necháme postáť 15 minút.
2. Krok
Podkovičky obalíme v múke.
3. Krok
Následne si ich dáme do rozšľahaného vajíčka s mliekom.
4. Krok
Obalíme v strúhanke a vysmažíme na rozpálenej masti.
5. Krok
Vysmážame do zlata. Následne ho necháme odkvapkať na servítke. Môžeme podávať.