REKLAMA
![Vianočný kapor Vianočný kapor](https://eu.tastescdn.net/thumbor/MSjCTmhMXXDzAb-Mbs459BQ6JpI=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/UyuYByu4XNZxjnJd9Zxu/6bc628f53eea338afdc5457ab3d7be.jpg)
Zdroj: zi3000 from Getty Images Pro
Vianočný kapor
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 ks podkovičky kapra
- 40 g múka
- 100 g strúhanka
- 80 g masť
- 1⁄2 dl mlieko
- 1 ks vajce
- soľ
Odporúčané produkty
![Rajo mlieko 3,5%](https://eu.tastescdn.net/thumbor/csRThabHSXH5kkbgbffmAo9yS80=/195x195/sk/partner/486b455c36c18a8e5b4351ebea16a0.png)
Rajo mlieko 3,5%
![Rajo maslo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/xpA51y6kFKEFUU2jEUXHfpEDGDU=/195x195/sk/partner/1a270f76916fd1c75bbe8e266e04fc.png)
Rajo maslo
![Rajo smotana na šľahanie 33%](https://eu.tastescdn.net/thumbor/XGXBvvwqeRvL2Nn2acjocp7pFug=/195x195/sk/partner/32b7ccffb3c688daa41bfc818d3f9a.png)
Rajo smotana na šľahanie 33%
![Rajo tvaroh jemný hrudkovitý](https://eu.tastescdn.net/thumbor/pbaJwHscfmja_yZR_ELr-mRpHF0=/195x195/sk/partner/2079de103518f1d658204b4b2d71b7.png)
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Podkovičky si nasolíme a necháme postáť 15 minút.
2. Krok
Podkovičky obalíme v múke.
3. Krok
Následne si ich dáme do rozšľahaného vajíčka s mliekom.
4. Krok
Obalíme v strúhanke a vysmažíme na rozpálenej masti.
5. Krok
Vysmážame do zlata. Následne ho necháme odkvapkať na servítke. Môžeme podávať.