REKLAMA

Veľkonočná ovečka

AK chcete zaujať niečím na veľkonočnom stole, táto ovečka je super voľba, Jednoduchá na prípravu, chutná a vyzerá zaujímavo

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
16
  • 170 g odkôstkovaných sušených ďatlí Pridané do
  • 40 g arašidového masla Pridané do
  • 50 g ryžových burizonov Pridané do
  • Čokoláda na obaľovanie Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Ďatle zalejeme vriacou vodou a necháme 30 minút postáť.

2. Krok

Následne ďatle rozmixujeme, pridáme arašidové maslo a opäť mixujeme. Ak je zmes príliš hustá, môžeme pridať vodu z datlí (ja som dala asi 2 PL).

3. Krok

Pripravenú zmes zmiešame s burizonmi a tvarujeme guľôčky, ktoré dáme vychladnúť do chladničky.

4. Krok

Roztopíme si čokoládu a guľôčky v nej obaľujeme. Opäť necháme vychladnúť aby čokoláda stuhla.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov