REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rq5pJV79Z9DzSBAPrfD1/628be0b9fb4a89a1937ceb84901417.jpeg)
Tatársky biftek
Recept na tradičný hovädzí tatársky biftek.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g mleté hovädzie mäso
- soľ a korenie
- 50 g kapary
- 1 Cibuľa
- 4 polievková lyžica Nakladaná repa
- kyslé uhorky
- 4 čajová lyžička Strúhaný chren
- 4 žĺtko
- 40 g maslo
- 4 plátky Toast
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Z mäsa vytvorte štyri placky a položte ich na plátky toastov. Dochuťte soľou a korením. Na panvici rozpustite maslo a opečte toasty plackami nadol dozlatista. Potom ich obráťte a opečte ich do chrumkava.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rq5pJV79Z9DzSBAPrfD1/3ac54649d863b7c3f5f3b49fb01831.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Na vrchu ozdobte krúžkom cibule, žĺtkom a ostatnými prísadami. Vychutnajte si!
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rq5pJV79Z9DzSBAPrfD1/cb5185e4b267be6cd58b5a3ba14053.jpeg)
Zdroj: Youtube