Šťavnatá bravčová panenka

Šťavnatá bravčová panenka

Výborná bravčová panenka na rozmaríne a cesnaku

  • 30Minút
  • 2Počet porcií

Ingrediencie

počet porcií 2
  • bravčová panenka
  • Infinity strúčiky cesnaku
  • olivový olej
  • rozmarín
  • cesnak
  • mleté čierne korenie
  • soľ

Postup

1. Krok

Panenku si očistím od blán a poriadne nakorením a osolím. Celú ju dám na rozpálenú panvicu s troškou olivového oleja a sprudka opečiem rovnomerne z každej strany 3 minúty aj s cesnakom v celku a vetvičkami rozmarínu.

2. Krok

Po 3 minútach odstavím od plameňa a mäso preložím do vyhriatej rúry na 200 stupňov celzia. V rúre panenku pečiem asi 10-12 minút a po vybratí ju nechám ešte minútku postáť. Takto si zachová svoju šťavnatosť a jemnú textúru, dobrú chuť.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie