REKLAMA

Šťavnatá bravčová panenka

Výborná bravčová panenka na rozmaríne a cesnaku

REKLAMA
Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Recept nájdeš v tomto článku

Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Ingrediencie

porcií
2
  • bravčová panenka Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • rozmarín Pridané do
  • cesnak Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Panenku si očistím od blán a poriadne nakorením a osolím. Celú ju dám na rozpálenú panvicu s troškou olivového oleja a sprudka opečiem rovnomerne z každej strany 3 minúty aj s cesnakom v celku a vetvičkami rozmarínu.

2. Krok

Po 3 minútach odstavím od plameňa a mäso preložím do vyhriatej rúry na 200 stupňov celzia. V rúre panenku pečiem asi 10-12 minút a po vybratí ju nechám ešte minútku postáť. Takto si zachová svoju šťavnatosť a jemnú textúru, dobrú chuť.

Komentáre (1)

Lesana 23. 6. 2021

Mňamm.-))) vyzerá paráááádne.-))))

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4443 receptov

Mäsité jedlá

2116 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Čokoláda

915 receptov

Mascarpone

325 receptov

Patizón

11 receptov

Cestoviny

501 receptov

Raňajky

1288 receptov