Šťavnatá bravčová panenka
Výborná bravčová panenka na rozmaríne a cesnaku
- 30Minút
- 2Počet porcií
Ingrediencie
- bravčová panenka
- 3 strúčiky cesnaku
- olivový olej
- rozmarín
- cesnak
- mleté čierne korenie
- soľ
Postup
Panenku si očistím od blán a poriadne nakorením a osolím. Celú ju dám na rozpálenú panvicu s troškou olivového oleja a sprudka opečiem rovnomerne z každej strany 3 minúty aj s cesnakom v celku a vetvičkami rozmarínu.
Po 3 minútach odstavím od plameňa a mäso preložím do vyhriatej rúry na 200 stupňov celzia. V rúre panenku pečiem asi 10-12 minút a po vybratí ju nechám ešte minútku postáť. Takto si zachová svoju šťavnatosť a jemnú textúru, dobrú chuť.
Komentáre (1)
Zdieľaj recept s ostatnými
Podobné recepty
Podobné recepty
Top kategórie
Šťavnatá bravčová panenka
Výborná bravčová panenka na rozmaríne a cesnaku
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XJwVT0WO6CkEpNLi_v_T/3bdf7dae201ab8f84402abb5970d491c.jpg)
Panenku si očistím od blán a poriadne nakorením a osolím. Celú ju dám na rozpálenú panvicu s troškou olivového oleja a sprudka opečiem rovnomerne z každej strany 3 minúty aj s cesnakom v celku a vetvičkami rozmarínu.
Po 3 minútach odstavím od plameňa a mäso preložím do vyhriatej rúry na 200 stupňov celzia. V rúre panenku pečiem asi 10-12 minút a po vybratí ju nechám ešte minútku postáť. Takto si zachová svoju šťavnatosť a jemnú textúru, dobrú chuť.
Mňamm.-))) vyzerá paráááádne.-))))