REKLAMA

Šťavnatá bravčová panenka

Výborná bravčová panenka na rozmaríne a cesnaku

REKLAMA
Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Recept nájdeš v tomto článku

Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Ingrediencie

porcií
2
  • bravčová panenka Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • rozmarín Pridané do
  • cesnak Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Panenku si očistím od blán a poriadne nakorením a osolím. Celú ju dám na rozpálenú panvicu s troškou olivového oleja a sprudka opečiem rovnomerne z každej strany 3 minúty aj s cesnakom v celku a vetvičkami rozmarínu.

2. Krok

Po 3 minútach odstavím od plameňa a mäso preložím do vyhriatej rúry na 200 stupňov celzia. V rúre panenku pečiem asi 10-12 minút a po vybratí ju nechám ešte minútku postáť. Takto si zachová svoju šťavnatosť a jemnú textúru, dobrú chuť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4941 receptov

Mäsité jedlá

2281 receptov

Príloha

1353 receptov

Lacné jedlá

1540 receptov

Dezert

3831 receptov

Kuracie mäso

799 receptov

Rýchle jedlá

4187 receptov

Nápoje

317 receptov