REKLAMA

Šťavnatá bravčová panenka

Výborná bravčová panenka na rozmaríne a cesnaku

REKLAMA
Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Recept nájdeš v tomto článku

Bravčová panenka v tých najlepších receptoch – na prírodno, na šťave aj na hubách

Ingrediencie

porcií
2
  • bravčová panenka Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • rozmarín Pridané do
  • cesnak Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Panenku si očistím od blán a poriadne nakorením a osolím. Celú ju dám na rozpálenú panvicu s troškou olivového oleja a sprudka opečiem rovnomerne z každej strany 3 minúty aj s cesnakom v celku a vetvičkami rozmarínu.

2. Krok

Po 3 minútach odstavím od plameňa a mäso preložím do vyhriatej rúry na 200 stupňov celzia. V rúre panenku pečiem asi 10-12 minút a po vybratí ju nechám ešte minútku postáť. Takto si zachová svoju šťavnatosť a jemnú textúru, dobrú chuť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Mascarpone

341 receptov

Nátierky

330 receptov

Nápoje

314 receptov

Obed

4858 receptov

Mäsité jedlá

2249 receptov

Cestoviny

547 receptov

Raňajky

1487 receptov

Kuracie mäso

786 receptov

Večera

4579 receptov