Šťavnatá bravčová panenka

REKLAMA

Výborná bravčová panenka na rozmaríne a cesnaku

  • 30Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • bravčová panenka Pridané do
  • 3 strúčiky cesnaku Pridané do
  • olivový olej Pridané do
  • rozmarín Pridané do
  • cesnak Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Panenku si očistím od blán a poriadne nakorením a osolím. Celú ju dám na rozpálenú panvicu s troškou olivového oleja a sprudka opečiem rovnomerne z každej strany 3 minúty aj s cesnakom v celku a vetvičkami rozmarínu.

2. Krok

Po 3 minútach odstavím od plameňa a mäso preložím do vyhriatej rúry na 200 stupňov celzia. V rúre panenku pečiem asi 10-12 minút a po vybratí ju nechám ešte minútku postáť. Takto si zachová svoju šťavnatosť a jemnú textúru, dobrú chuť.

Komentáre (1)

Mňamm.-))) vyzerá paráááádne.-))))

Podobné recepty

Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Chrumkavá zemiaková baba
Recept od prémiového používateľa
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
Pečené kuracie stehno s rozpučenými zemiakmi
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pečené kuracie stehno s rozpučenými zemiakmi

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová panenka s pažitkovým maslom a zemiakovými röstami
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Bravčová panenka s pažitkovým maslom a zemiakovými röstami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Zeleninové ratatouille
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zeleninové ratatouille

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšia jednoduchá plnka do kuraťa
Recept od prémiového používateľa

Podobné recepty

Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zemiakové dukátiky s medailónikmi z panenky, figové chutney

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Chrumkavá zemiaková baba
Recept od prémiového používateľa
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
Pečené kuracie stehno s rozpučenými zemiakmi
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pečené kuracie stehno s rozpučenými zemiakmi

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová panenka s pažitkovým maslom a zemiakovými röstami
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Bravčová panenka s pažitkovým maslom a zemiakovými röstami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Zeleninové ratatouille
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zeleninové ratatouille

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšia jednoduchá plnka do kuraťa
Recept od prémiového používateľa

Top kategórie

Mäsité jedlá

399 receptov

Lacné jedlá

579 receptov

Obed

983 receptov

Cuketa

134 receptov

Večera

846 receptov

Dezert

788 receptov

Raňajky

384 receptov

Pečivo

117 receptov
Recipe author image Ondro

Šťavnatá bravčová panenka

Výborná bravčová panenka na rozmaríne a cesnaku

30
Minút
2
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Panenku si očistím od blán a poriadne nakorením a osolím. Celú ju dám na rozpálenú panvicu s troškou olivového oleja a sprudka opečiem rovnomerne z každej strany 3 minúty aj s cesnakom v celku a vetvičkami rozmarínu.

2. Krok

Po 3 minútach odstavím od plameňa a mäso preložím do vyhriatej rúry na 200 stupňov celzia. V rúre panenku pečiem asi 10-12 minút a po vybratí ju nechám ešte minútku postáť. Takto si zachová svoju šťavnatosť a jemnú textúru, dobrú chuť.

Ingrediencie
bravčová panenka
3
strúčiky cesnaku
olivový olej
rozmarín
cesnak
mleté čierne korenie
soľ