:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/42Qn1aoF-n6ZXqoSfufm/6ea27088d80ee66875adb36bc96558.jpeg)
Škoricovo ovsený koláč s jablkami
60 min
1
REKLAMA
Ideálne sladké zdravé raňajky
60 min
1
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 5 ks očistené na plátky nakrájané jablká
- 2 vajíčka
- 1 pl rozpustené maslo trochu masla na vymastenie zapekacej misky
- 2 šálky ovsených vločiek 200 ml objem šálky
- 2 šálky ovseného mlieka
- hrsť nasekanych vlašských orechov iné
- 80 g sladidlo erythritol ine
- 2 čl mletá škorica
- pol ČL muškátový oriešok
- 1 pl vanilková pasta
- 1 čl prášok do pečiva
- Štipka soli
- 3 pl Arašidový krém buenella brainmarket cz
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Sypké suroviny zmiešaj v jednej miske , mokré v druhej miske , k sypkým surovinám pridaj tie mokré.
2. Krok
Na dno zapekacej misky, poukladaj jablká ( zopár si nechaj bokom)
3. Krok
Zalej polovicou prioravenej zmesi, na zmes poukladaj zvyšné jablká, buenella krém a zalej opäť zvyšnou zmesou.
4. Krok
Peč na 175 stupňov 45 minút. Nechaj mierne vychladnúť, najlepšie chutí ešte vlažný, spolu s gréckym jogurtom a arašidovým maslom.
5. Krok
Mňam!