Silný kurací vývar

480 min
21
REKLAMA

Vývar je liek na všetko.

480 min
21
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • kuracie krky Pridané do
  • kuracie chrbty Pridané do
  • väčšie kuracie prsia Pridané do
  • petržlenová vňať sušená alebo čerstvá Pridané do
  • veľa mrkvy Pridané do
  • veľa petržlenu Pridané do
  • 1 cibuľa Pridané do
  • 8 strúčikov cesnaku Pridané do
  • množstvo vody je na každom Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Nebojte sa, že sa vám zelenina alebo kuracina pri takom dlhom varení rozpadne na kašu. Vývar bude krásne silný.

2. Krok

Umyjeme a osušíme si mäso. Vložíme ho do vlažnej vody do hrnca aj spolu s očistenou a nakrájanou zeleninou. Zapneme si sporák a varíme ho. Ja ho varím na 4 stupni. Keď začne voda vrieť, necháme prejsť vývar varom aspoň hodinu. Potom ho stiahneme na 1 stupeň a varíme zvyšné hodiny. Každý podľa seba. Cesnak dávam hodinu pred koncom do hrnca. Ja si ho ošúpem a strúčiky napichnem na špáradlá, aby som ho nemusela loviť v hrnci.

Komentáre (1)

darka_vari_detom 19. 5. 2021

vyzerá výborne, ukladám si ho

Top kategórie

Pečivo

218 receptov

Obed

1676 receptov

Lacné jedlá

856 receptov

Dezert

1179 receptov

Kuracie mäso

283 receptov

Mäsité jedlá

744 receptov

Šaláty

134 receptov

Pečenie

1422 receptov