Ingrediencie

počet porcií 6
  • kuracie krky
  • kuracie chrbty
  • kuracie prso
  • petržlenová vňať sušená alebo čerstvá
  • veľa mrkvy
  • veľa petržlenu
  • cibuľa
  • strúčikov cesnaku
  • množstvo vody je na každom
REKLAMA

Postup

1. Krok

Nebojte sa, že sa vám zelenina alebo kuracina pri takom dlhom varení rozpadne na kašu. Vývar bude krásne silný.

2. Krok

Umyjeme a osušíme si mäso. Vložíme ho do vlažnej vody do hrnca aj spolu s očistenou a nakrájanou zeleninou. Zapneme si sporák a varíme ho. Ja ho varím na 4 stupni. Keď začne voda vrieť, necháme prejsť vývar varom aspoň hodinu. Potom ho stiahneme na 1 stupeň a varíme zvyšné hodiny. Každý podľa seba. Cesnak dávam hodinu pred koncom do hrnca. Ja si ho ošúpem a strúčiky napichnem na špáradlá, aby som ho nemusela loviť v hrnci.

REKLAMA

Hodnotenia (1)

5.0
a month ago

vyzerá výborne, ukladám si ho

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie