Silný kurací vývar
Vývar je liek na všetko.
- 480Minút
- 6Počet porcií
Ingrediencie
- kuracie krky
- kuracie chrbty
- väčšie kuracie prsia
- petržlenová vňať sušená alebo čerstvá
- veľa mrkvy
- veľa petržlenu
- 1 cibuľa
- 8 strúčikov cesnaku
- množstvo vody je na každom
Postup
Nebojte sa, že sa vám zelenina alebo kuracina pri takom dlhom varení rozpadne na kašu. Vývar bude krásne silný.
Umyjeme a osušíme si mäso. Vložíme ho do vlažnej vody do hrnca aj spolu s očistenou a nakrájanou zeleninou. Zapneme si sporák a varíme ho. Ja ho varím na 4 stupni. Keď začne voda vrieť, necháme prejsť vývar varom aspoň hodinu. Potom ho stiahneme na 1 stupeň a varíme zvyšné hodiny. Každý podľa seba. Cesnak dávam hodinu pred koncom do hrnca. Ja si ho ošúpem a strúčiky napichnem na špáradlá, aby som ho nemusela loviť v hrnci.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Silný kurací vývar
Vývar je liek na všetko.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/CDrX0nuJnjo9sgUPr_nF/31a2045e9a9f29b5b68b895a3c65e884.jpeg)
Nebojte sa, že sa vám zelenina alebo kuracina pri takom dlhom varení rozpadne na kašu. Vývar bude krásne silný.
Umyjeme a osušíme si mäso. Vložíme ho do vlažnej vody do hrnca aj spolu s očistenou a nakrájanou zeleninou. Zapneme si sporák a varíme ho. Ja ho varím na 4 stupni. Keď začne voda vrieť, necháme prejsť vývar varom aspoň hodinu. Potom ho stiahneme na 1 stupeň a varíme zvyšné hodiny. Každý podľa seba. Cesnak dávam hodinu pred koncom do hrnca. Ja si ho ošúpem a strúčiky napichnem na špáradlá, aby som ho nemusela loviť v hrnci.