:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/CDrX0nuJnjo9sgUPr_nF/31a2045e9a9f29b5b68b895a3c65e884.jpeg)
Silný kurací vývar
480 min
21
REKLAMA
Vývar je liek na všetko.
480 min
21
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- kuracie krky
- kuracie chrbty
- väčšie kuracie prsia
- petržlenová vňať sušená alebo čerstvá
- veľa mrkvy
- veľa petržlenu
- 1 cibuľa
- 8 strúčikov cesnaku
- množstvo vody je na každom
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Nebojte sa, že sa vám zelenina alebo kuracina pri takom dlhom varení rozpadne na kašu. Vývar bude krásne silný.
2. Krok
Umyjeme a osušíme si mäso. Vložíme ho do vlažnej vody do hrnca aj spolu s očistenou a nakrájanou zeleninou. Zapneme si sporák a varíme ho. Ja ho varím na 4 stupni. Keď začne voda vrieť, necháme prejsť vývar varom aspoň hodinu. Potom ho stiahneme na 1 stupeň a varíme zvyšné hodiny. Každý podľa seba. Cesnak dávam hodinu pred koncom do hrnca. Ja si ho ošúpem a strúčiky napichnem na špáradlá, aby som ho nemusela loviť v hrnci.
vyzerá výborne, ukladám si ho