REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3bTi6LkRikH1Kado7XVG/481b0e71f20b7b968ea12ac29650f8.jpeg)
Zdroj: pixabay
Ružičkový kel na masle
15 min
1
Chutný kel na masle.
15 min
1
Ingrediencie
porcií
2
- 400 g ružičkový kel
- 50 g maslo
- soľ

REKLAMA
Postup
1. Krok
Ružičkový kel si očistíme od vrchných lístkov.
2. Krok
Kel si dáme uvariť na 15 minút do osolenej vody.
3. Krok
Na panvici si rozohrejeme maslo a uvarený scedený kel na masle v rýchlosti pomiešame.
4. Krok
Podľa potreby ešte dosolíme a možeme podávať ako prílohu k mäsu alebo rybám.