Ingrediencie

počet porcií 2
  • morčacie prsia
  • malá cuketa
  • ks jarná cibuľa
  • grécke čierne olivy
  • plechovka paradajková omáčka
  • korenie štyroch farieb
  • soľ
  • tvrdý syr
  • olivový olej
REKLAMA

Postup

Nakrájame si morčacie mäso a cuketu na drobné kúsky. Na panvici si orestujeme jarnú cibuľku na troche olivového oleja a pridáme mäso. Keď sa nám mäso zatiahne, pridáme nakrájanú cuketu. Osolíme a okoreníme. Restujeme, kým cuketa nezmäkne. Potom zmes zalejeme celou plechovkou paradajkovej omáčky, pridáme olivy a varíme. Môžeme ešte dochutiť alebo pridať bylinky podľa chuti. Keď je mäsko mäkké odstavíme z plameňa a servírujeme so syrom a jarnou cibuľkou na vrchu.

Hodnotenia (1)

4.0
24 days ago

Moje najobľúbenejšie jedlo.

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie