Restovaná cuketa s morčacím mäsom

30 min
1
REKLAMA
30 min
1
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 2 morčacie prsia Pridané do
  • 1 malá cuketa Pridané do
  • 3 ks jarná cibuľa Pridané do
  • grécke čierne olivy Pridané do
  • 1 plechovka paradajková omáčka Pridané do
  • korenie štyroch farieb Pridané do
  • soľ Pridané do
  • tvrdý syr Pridané do
  • olivový olej Pridané do
REKLAMA

Postup

Nakrájame si morčacie mäso a cuketu na drobné kúsky. Na panvici si orestujeme jarnú cibuľku na troche olivového oleja a pridáme mäso. Keď sa nám mäso zatiahne, pridáme nakrájanú cuketu. Osolíme a okoreníme. Restujeme, kým cuketa nezmäkne. Potom zmes zalejeme celou plechovkou paradajkovej omáčky, pridáme olivy a varíme. Môžeme ešte dochutiť alebo pridať bylinky podľa chuti. Keď je mäsko mäkké odstavíme z plameňa a servírujeme so syrom a jarnou cibuľkou na vrchu.

Komentáre (1)

Jarmila 31. 5. 2021

Moje najobľúbenejšie jedlo.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Šaláty

121 receptov

Obed

1508 receptov

Mäsité jedlá

665 receptov

Lacné jedlá

780 receptov

Pečivo

194 receptov

Raňajky

510 receptov

Pre diabetikov

605 receptov