Restovaná cuketa s morčacím mäsom

REKLAMA
  • 30Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • morčacie prsia
  • malá cuketa
  • pc jarná cibuľa
  • grécke čierne olivy
  • plechovka paradajková omáčka
  • korenie štyroch farieb
  • soľ
  • tvrdý syr
  • olivový olej
REKLAMA

Postup

Nakrájame si morčacie mäso a cuketu na drobné kúsky. Na panvici si orestujeme jarnú cibuľku na troche olivového oleja a pridáme mäso. Keď sa nám mäso zatiahne, pridáme nakrájanú cuketu. Osolíme a okoreníme. Restujeme, kým cuketa nezmäkne. Potom zmes zalejeme celou plechovkou paradajkovej omáčky, pridáme olivy a varíme. Môžeme ešte dochutiť alebo pridať bylinky podľa chuti. Keď je mäsko mäkké odstavíme z plameňa a servírujeme so syrom a jarnou cibuľkou na vrchu.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0
5 months ago

Moje najobľúbenejšie jedlo.