REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3llzmCKNW8C_5ZUFblSp/9ce58729227e55a79fdb2d0804dd9d.jpeg)
Pstruh pečený v alobale
Pečený pstruh v rúre
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 1 pstruh
- 2 strúčiky cesnak
- 2 plátky citróna
- soľ
- korenie
- olivový olej
- petržlen
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Pstruha si očistíme od šupín, umyjeme a vysušíme. Cesnak nakrájame na kúsky a vložíme do pstruha.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3llzmCKNW8C_5ZUFblSp/0dd1ff677ac1dd920cc48818215349.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pridáme na kolieska nakrájaný očistený citrón, trochu čerstvej petržlenovej vňate, osolíme zvnútra aj zvonka, okoreníme, polejeme olivovým olejom.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3llzmCKNW8C_5ZUFblSp/cf2c59909220991fb139ab8e05aaa4.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Pstruha si zabalíme do papiera na pečenie alebo alobalu a položíme na plech.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3llzmCKNW8C_5ZUFblSp/48526e802afb08aa41b18c97572d94.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Pečieme približne 30 minút na 180 °C. Hotového pstruha môžeme podávať k zemiakom, šalátu alebo s čerstvým pečivom. Dobrú chuť !
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3llzmCKNW8C_5ZUFblSp/fd156bc244b77d3fa961bd40a12556.jpeg)
Zdroj: Youtube
Dá sa pripraviť aj iný druh