Proteínový lotus cheesecake

REKLAMA
  • 60Minút
  • 8Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8

Korpus

  • 250 sušienok lotus
  • 20 ml mlieka

Plnka

  • 500 jemný tvaroh vo vedierku z lidlu
  • 400 polotučný jemny tvaroh
  • 20 čokoládový proteín
  • 100 ml rastlinného mlieka
  • 50 roztopenej lotus nátierky
  • 40 agáve sirup
  • 80 trstinového cukru
  • 10 pudingového prášku príchuť karamel
REKLAMA

Postup

Najprv si rozdrvíme sušienky na jemno, pridáme mlieko a premiešame. Dáme na spodok 24cm formy a pečieme 10 minút na 170 stupňov Celzia. Medzitým si pripravíme plnku zmiešaním tvarohov a sladidiel a lotus nátierky. V shakeri si vymiešame mlieko, pudingový prášok a proteín. Pridáme do krému a premiešame. Nalejeme na predpečený korpus a môžeme dať na vrch lotus sušienky ako som dala ja a pečieme cca 40 minút na 175 stupňov. Po upečení necháme cheesecake v rúre ešte 5-10 minút, aby nepraskol a potom ďalších 10 minút v pootvorenej rúre a následne vyberieme vonku. Necháme vychladnúť na par hodín, alebo cez noc v chladničke. Dobrú chuť!

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0
a month ago

...tak som to práve urobila...vonia celý byt....