REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OuLhJaEBlmL9YBaInJYG/81951f6db5797a86c35c1b8e01d2bf44.jpeg)
Prekladané zemiaky
Rýchle a super chutné zemiaky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 8 zemiakov
- 10 dkg kvalitnej šunky
- 4 klobása
- 250 ml šľahačka
- 1 mozzarella
- soľ a korenie
- 3 kus vajce
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Zemiaky očistíme a nakrájame na plátky, jemne ich osolíme a okoreníme. Šunku, pór a párky nakrájame na menšie kúsky. Vo veľkej mise všetko spolu premiešame. Túto zmes preložíme do zapekacej misy. V miske si vymiešame vajcia a smotanu, posolíme a okoreníme. Touto zmesou zemiaky prelejeme, na vrch už len natrháme mozzarellu. Pečieme 20minut zakryté a ďalších 10minút odokryté na 220 stupňov celzia.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OuLhJaEBlmL9YBaInJYG/152d96752aa7d8464cdb96f86ef08924.jpeg)