REKLAMA
![Plnený bravčový bôčik Plnený bravčový bôčik](https://eu.tastescdn.net/thumbor/7httPQBZgdr-E7Kr3Hh8Kqgx54U=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/cpfGFKBOIsWwVK4mSBqX/e01944a16dc38554a0d279db39bfe8.jpeg)
Plnený bravčový bôčik
Plnený bôčik recept.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Mäso
- 600 g bravčový bôčik
- soľ
- mleté čierne korenie
- grilovacie korenie
Plnka
- 1 žltá paprika
- 1 Cibuľa
- 1 paprika
- 5 listov kapusta
- 1 biela paprika
- pažítka
- soľ
- mleté čierne korenie
- 1 pl olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
150 min.
1. Krok
Začneme s prípravou plnky. Na oleji si orestujeme nakrájané papriky, cibuľu, kapustu. Restujeme len chvíľku aby nám zelenina trocha zmäkla a lepšie sa s ňou pracovalo. Osolíme, okoreníme, pridáme nakrájanú pažitku.
![Plnený bravčový bôčik - krok prípravy 1 Plnený bravčový bôčik - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/GrSKqJf6cKvO1TVaAwzx0AVxkIQ=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/cpfGFKBOIsWwVK4mSBqX/a97d7e3fcc91829e66fc65aa5556b7.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Bravčový bôčik si rozdelíme na dve časti. Mäso poriadne nasolíme, okoreníme.
![Plnený bravčový bôčik - krok prípravy 1 Plnený bravčový bôčik - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/5VHn6BxkbV_5MsAcDgqoOj52EfM=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/cpfGFKBOIsWwVK4mSBqX/52c07ad7e385479740c0f3ee34354b.png)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Plnkou naplníme oba pláty mäsa. Bôčik zrolujeme a pomôžeme si špagátom aby sme ho previazai a roláda sa nám nerozpadla. Vrch mäsa posypeme grilovacím korením.
![Plnený bravčový bôčik - krok prípravy 1 Plnený bravčový bôčik - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/A0bDff5gDN6s2eUWxsWNl7XeI_U=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/cpfGFKBOIsWwVK4mSBqX/51f6e5a75967b4409542ad8a78f84a.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Mäso dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov asi na hodinu a pol. Potom Zvýšime teplotu a mäso ešte zapečieme.
![Plnený bravčový bôčik - krok prípravy 1 Plnený bravčový bôčik - krok prípravy 1](https://eu.tastescdn.net/thumbor/-MWtb15SqyVcTX24_GU6DeV8d60=/495x495/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/cpfGFKBOIsWwVK4mSBqX/b3d17a72e16c163ff1631070c7cbfb.jpeg)
Zdroj: Youtube