REKLAMA

Pečený ružičkový kel s parmezánom

Už ste ochutnali karamelizovaný pečený ružičkový kel? S parmezánom tvoria dokonalú súhru chutí.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 2 hrste ružičkový kel Pridané do
  • 3 pl maslo Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 2 pl parmezán Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Rozohrejeme panvicu a rozpustíme v nej polievkovú lyžicu masla. Pridáme pretlačený cesnak a opekáme.

2. Krok

Po chvíľke pridáme druhú lyžicu masla a necháme v panvici rozpustiť. Vložíme asi 2 hrste ružičkového kelu, ktorý si pred tým očistíme a nakrájame na polovice.

3. Krok

Opekáme zo všetkých strán a občas premiešame.

4. Krok

Pridáme lyžicu masla, premiešame a opekáme ešte ďalšie 3 minúty.

5. Krok

Hotový ružičkový kel prenesieme na tanier a servírujeme s parmezánom navrchu. Dochutíme podľa vlastnej chuti soľou a korením.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov