REKLAMA

Pečený ružičkový kel s parmezánom

Už ste ochutnali karamelizovaný pečený ružičkový kel? S parmezánom tvoria dokonalú súhru chutí.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 2 hrste ružičkový kel Pridané do
  • 3 pl maslo Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 2 pl parmezán Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Rozohrejeme panvicu a rozpustíme v nej polievkovú lyžicu masla. Pridáme pretlačený cesnak a opekáme.

2. Krok

Po chvíľke pridáme druhú lyžicu masla a necháme v panvici rozpustiť. Vložíme asi 2 hrste ružičkového kelu, ktorý si pred tým očistíme a nakrájame na polovice.

3. Krok

Opekáme zo všetkých strán a občas premiešame.

4. Krok

Pridáme lyžicu masla, premiešame a opekáme ešte ďalšie 3 minúty.

5. Krok

Hotový ružičkový kel prenesieme na tanier a servírujeme s parmezánom navrchu. Dochutíme podľa vlastnej chuti soľou a korením.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4970 receptov

Mäsité jedlá

2293 receptov

Cuketa

466 receptov

Rýchle jedlá

4221 receptov

Lacné jedlá

1552 receptov

Patizón

13 receptov

Večera

4686 receptov

Pre diabetikov

633 receptov