REKLAMA

Pečený ružičkový kel s parmezánom

Už ste ochutnali karamelizovaný pečený ružičkový kel? S parmezánom tvoria dokonalú súhru chutí.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 2 hrste ružičkový kel Pridané do
  • 3 pl maslo Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 2 pl parmezán Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Rozohrejeme panvicu a rozpustíme v nej polievkovú lyžicu masla. Pridáme pretlačený cesnak a opekáme.

2. Krok

Po chvíľke pridáme druhú lyžicu masla a necháme v panvici rozpustiť. Vložíme asi 2 hrste ružičkového kelu, ktorý si pred tým očistíme a nakrájame na polovice.

3. Krok

Opekáme zo všetkých strán a občas premiešame.

4. Krok

Pridáme lyžicu masla, premiešame a opekáme ešte ďalšie 3 minúty.

5. Krok

Hotový ružičkový kel prenesieme na tanier a servírujeme s parmezánom navrchu. Dochutíme podľa vlastnej chuti soľou a korením.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Veľkonočné

246 receptov

Obed

4903 receptov

Dezert

3788 receptov

Mascarpone

344 receptov

Mäsité jedlá

2268 receptov

Večera

4619 receptov

Kuracie mäso

791 receptov

Raňajky

1514 receptov

Lacné jedlá

1536 receptov