:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/1S5dk7gS0AMmaG1e_70E/590dd99af0e92584f470969aea5dcf.jpeg)
Zdroj: pixabay
Pečený pstruh lososovitý na masle
45 min
REKLAMA
Pstruh na masle a zelenine.
45 min
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 pstruh
- 1⁄4 kocky masla
- 1 mrkva
- 1 červená paprika
- 1 paradajka
- 1 cuketa
- soľ
- čerstvá petržlenová vňať
- citrón
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Rybičku si poriadne nasolíme z vnútra aj z vonku.
2. Krok
Zeleninu si očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Navrstvíme si ju na plech na pečenie.
3. Krok
Rybu si uložíme na zeleninu, do vnútra dáme kúsok masla. Zvyšok masla nakrájame na zeleninu.
4. Krok
Na pstruhovi spravíme zárezy a vložíme do nich plátky ctróna. Vňať nasekáme a nasypeme na jedlo.
5. Krok
Dáme piecť nezakryté do vyhriatej rúry na 200 stupňov na 25 minút.