REKLAMA

Ovocné carpaccio s mätovo-kivovým coulis

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6

Suroviny

  • 2 kus broskyňa Pridané do
  • 3 kus kivi Pridané do
  • 12 kus ananás Pridané do
  • 12 kus melón Pridané do
  • 2 kus pomaranč Pridané do
  • granátové jablko Pridané do

Mätovo-kivové coulis

  • 100 ml voda Pridané do
  • 1 polievková lyžica mätový sirup Pridané do
  • 50 ml Med Pridané do
  • 2 kus kivi Pridané do
  • mätové lístky Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Coulis: do mixéra nalejeme vodu, sirup a med. Zmes mixujeme asi 5 minút. Následne do nej pridáme lístky mäty a rozpolené kivi. Mixujeme dovtedy, kým nie je mäta a kivi nasekaná na drobné kúsky (asi 1 minútu).

2. Krok

Ovocie umyjeme a očistíme. Ak je to potrebné, odstránime z neho semienka. Ovocie nakrájame na tenké, približne 4 mm hrubé plátky, ktoré aranžujeme na tanier.

3. Krok

Nakoniec carpaccio posypeme semienkami granátového jablka a pokropíme ho pripraveným coulis.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4454 receptov

Mäsité jedlá

2120 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Čokoláda

916 receptov

Mascarpone

325 receptov

Patizón

11 receptov