REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zxD71TgPdl1NvpiogG4P/e27aa11cad06463d3bbb072adaeced.jpeg)
Mrkvovo-vajíčková nátierka
Super raňajky nielen na horúce letné dni.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 3 ks nastrúhaná mrkva
- 125 g maslo
- 3 ks strúčiky cesnaku
- 1 pl horčica
- mleté čierne korenie
- soľ
- petržlen
- 2 ks vajce na tvrdo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Postrúhame mrkvu, maslo necháme vytiahnuté z chladničky, aby sa dalo rozotierať.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zxD71TgPdl1NvpiogG4P/0f3fd3cab50eb79df9f0f9e1fbe7c4.jpeg)
2. Krok
Pridáme najemno postrúhaný cesnak.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zxD71TgPdl1NvpiogG4P/84fb1031a70be9b6d58be67a701095.jpeg)
3. Krok
Horčicu, soľ, čierne korenie pridáme podľa chuti.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zxD71TgPdl1NvpiogG4P/e47776061c18647e37dc3b23b0a82c.jpeg)
4. Krok
2 vajcia uvaríme natvrdo a nadrobno pokrájame, všetko dobre premiešame a dochutíme čerstvou petržlenovou vňaťou.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zxD71TgPdl1NvpiogG4P/89c497416af98b91e32f4cd33c8d6c.jpeg)
5. Krok
Podávame s hriankami, bagetkami, jeme samotné, whatever 🙂
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/zxD71TgPdl1NvpiogG4P/c5aa71f3c1ece08eb7e1f2a0e58591.jpeg)