REKLAMA
   
Kuracie ražniči v medovo-horčicovej marináde
Rýchly obed
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 500 g kur prsia
 - 1 zúbok cesnaku
 - 3 kl horčica
 - 1 pl olivový olej
 - 1 pl Med
 - 1 pl citrónová šťava
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  V miske si pripravíme marinádu z cesnaku, horčice, olivového oleja, medu a citrónovej šťavy.
2. Krok 
  Mäso umyjeme ,narežeme na dlhšie pásiky a dáme do pripravenej marinády. Premiešame, prikryjeme fóliou a necháme odstáť v chlade asi 1 hodinu.
3. Krok 
  Po odstátí napichujeme ( do vlny) a dáme piecť buď na plech s papierom, alebo na plech s mriežkou na grilovanie. Ja osobne ich radšej pečiem na plechu s mriežkou a to tak , že nalejem do plechu pohár vody, aby to, čo bude kvapkať z mäsa na plechu neprihorelo . Pečieme na 190 C asi 30 min.