Krémové rizoto s hubami

REKLAMA

Jeden z našich obľúbených letných receptov je jednoznačne toto krémové rizoto. Neváhaj a vyskúšaj aj ty.

  • 60Minút
  • 6Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 400 g ryža Pridané do
  • 250 g šampiňóny Pridané do
  • 1 ks cibuľa Pridané do
  • 250 ml smotana na varenie Pridané do
  • 500 ml vývar z hríbov Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • za hrsť petržlenová vňať Pridané do
  • 1 pl olivový olej Pridané do
  • 2 pl syr Grana Padano strúhaný Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

POSTUP: Cibuľu očistíme, nakrájame a opečieme na olivovom oleji.

2. Krok

Hríby taktiež očistíme, hlavičky nakrájame na malé kúsky a pridáme k cibuli.

3. Krok

Zvyšné časti hríbov zalejeme vodou a varíme 10 minút.

4. Krok

K opečenej cibuli a hríbom pridáme ryžu, ktorú postupne zalievame vývarom z hríbov. Následne pridáme soľ a korenie.

5. Krok

Keď je ryža mäkká, zalejeme ju smotanou a pridáme maslo.

6. Krok

Za stáleho miešania varíme, aby sa chute spojili.

7. Krok

Nakoniec pridáme Grana padano a naposledy premiešame.

8. Krok

SERVÍROVANIE: Rizoto servírujeme do hlbokého taniera. Posypeme syrom Grana padano a ozdobíme petržlenovou vňaťou.

9. Krok

"Famózne krémové rizoto, chutí skoro ako to pravé talianske."

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0

Dnes sme odskusali a chutilo velmi :) dakujem :)

Podobné recepty

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s cviklou a marhuľami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s kuracím mäsom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Zeleninové rizoto s hubami

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Tekvicové rizoto s hubami
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tekvicové rizoto s hubami

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové cuketové rizoto
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové rizoto

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s cviklou a marhuľami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s kuracím mäsom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Zeleninové rizoto s hubami

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Tekvicové rizoto s hubami
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tekvicové rizoto s hubami

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové cuketové rizoto
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové rizoto

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

789 receptov

Dezert

671 receptov

Raňajky

328 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Večera

676 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image Cooking_with_Moni

Krémové rizoto s hubami

Jeden z našich obľúbených letných receptov je jednoznačne toto krémové rizoto. Neváhaj a vyskúšaj aj ty.

60
Minút
6
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

POSTUP: Cibuľu očistíme, nakrájame a opečieme na olivovom oleji.

2. Krok

Hríby taktiež očistíme, hlavičky nakrájame na malé kúsky a pridáme k cibuli.

3. Krok

Zvyšné časti hríbov zalejeme vodou a varíme 10 minút.

4. Krok

K opečenej cibuli a hríbom pridáme ryžu, ktorú postupne zalievame vývarom z hríbov. Následne pridáme soľ a korenie.

5. Krok

Keď je ryža mäkká, zalejeme ju smotanou a pridáme maslo.

6. Krok

Za stáleho miešania varíme, aby sa chute spojili.

7. Krok

Nakoniec pridáme Grana padano a naposledy premiešame.

8. Krok

SERVÍROVANIE: Rizoto servírujeme do hlbokého taniera. Posypeme syrom Grana padano a ozdobíme petržlenovou vňaťou.

9. Krok

"Famózne krémové rizoto, chutí skoro ako to pravé talianske."

Ingrediencie
400 g
ryža
250 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
250 ml
smotana na varenie
500 ml
vývar z hríbov
1 čl
soľ
1 čl
mleté čierne korenie
za hrsť
petržlenová vňať
1 pl
olivový olej
2 pl
syr Grana Padano strúhaný