Krémové a šťavnaté hubové rizoto

VIDEORECEPT Krémové a šťavnaté hubové rizoto

REKLAMA

Šťavnaté hubové rizoto na taliansky spôsob.

  • 35Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 800 g zeleninového vývaru Pridané do
  • 160 g ryže arborio Pridané do
  • 2 čl olivového oleja Pridané do
  • 200 g zmiešaných húb nakrájaných na kocky Pridané do
  • 30 g cibule Pridané do
  • 60 ml bieleho vína Pridané do
  • 1 čl soli Pridané do
  • 1 pl bielej miso pasty (voliteľné) Pridané do
  • 1 Štipka korenia Pridané do
  • smotana na šľahanie Pridané do
  • 1 pl masla Pridané do
  • 15 g strúhaného parmezánu Pridané do
REKLAMA

Postup

00:00 / 00:00
1. Krok

Na panvici si zohrejeme lyžicu oleja, pridáme nasekané huby a opečieme do zhnednutia. Huby odstavíme, dáme vedľa do misky.

Krémové a šťavnaté hubové rizoto - krok prípravy 1
2. Krok

Do tej istej panvice si dáme druhú lyžicu oleja a pridáme nasekanú cibuľu. Osmahneme do sklovita.

Krémové a šťavnaté hubové rizoto - krok prípravy 2
3. Krok

Pridáme ryžu, soľ a opekáme.

Krémové a šťavnaté hubové rizoto - krok prípravy 3
4. Krok

Zalejeme vývarom a necháme dusiť pod pokrievkou. Ak chceme pridáme miso pastu.

Krémové a šťavnaté hubové rizoto - krok prípravy 4
5. Krok

Pridáme podusené huby, lyžicu masla, smotanu na šľahanie množstvo podľa chute, víno, mleté čierne korenie a strúhaný parmezán.

Krémové a šťavnaté hubové rizoto - krok prípravy 5
6. Krok

Necháme všetky suroviny spojiť a miešame. Rizoto servírujeme s vňaťou alebo bylinkami. Dobrú chuť.

Krémové a šťavnaté hubové rizoto - krok prípravy 6

Podobné recepty

Šampiňónové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Šampiňónové rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Tekvicové rizoto s hubami
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tekvicové rizoto s hubami

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduché krémové cviklové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s cviklou a marhuľami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové rizoto

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšie krémové kuracie rizoto
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie krémové kuracie rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Šampiňónové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Šampiňónové rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Tekvicové rizoto s hubami
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tekvicové rizoto s hubami

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduché krémové cviklové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s cviklou a marhuľami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové rizoto

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšie krémové kuracie rizoto
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie krémové kuracie rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

399 receptov

Lacné jedlá

579 receptov

Obed

983 receptov

Cuketa

134 receptov

Večera

846 receptov

Dezert

788 receptov

Raňajky

384 receptov

Pečivo

117 receptov
Recipe author image Adri1017

Krémové a šťavnaté hubové rizoto

Šťavnaté hubové rizoto na taliansky spôsob.

35
Minút
2
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Na panvici si zohrejeme lyžicu oleja, pridáme nasekané huby a opečieme do zhnednutia. Huby odstavíme, dáme vedľa do misky.

2. Krok

Do tej istej panvice si dáme druhú lyžicu oleja a pridáme nasekanú cibuľu. Osmahneme do sklovita.

3. Krok

Pridáme ryžu, soľ a opekáme.

4. Krok

Zalejeme vývarom a necháme dusiť pod pokrievkou. Ak chceme pridáme miso pastu.

5. Krok

Pridáme podusené huby, lyžicu masla, smotanu na šľahanie množstvo podľa chute, víno, mleté čierne korenie a strúhaný parmezán.

6. Krok

Necháme všetky suroviny spojiť a miešame. Rizoto servírujeme s vňaťou alebo bylinkami. Dobrú chuť.

Ingrediencie
800 g
zeleninového vývaru
160 g
ryže arborio
2 čl
olivového oleja
200 g
zmiešaných húb nakrájaných na kocky
30 g
cibule
60 ml
bieleho vína
1 čl
soli
1 pl
bielej miso pasty (voliteľné)
1 Štipka
korenia
smotana na šľahanie
1 pl
masla
15 g
strúhaného parmezánu