REKLAMA

Jahodová bublanina bez mlieka

Rýchly recept na jahodovú bublaninu bez mlieka aj vajec

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 2 hrnčeky polohrubá múka Pridané do
  • 1 hrnček trstinového cukru Pridané do
  • 1 bal Zlatý klas (prášok) Pridané do
  • 2 lyžičky jedlej sódy Pridané do
  • 1 hrnček redšieho lekváru Pridané do
  • 1 hrnček voda Pridané do
  • 12 hrnček oleja Pridané do
  • 500 g jahoda Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Rúru si predhrejeme na 180 stupňov.

2. Krok

V miske zmiešame suché ingrediencie – vrátane zlatého klasu. Pridáme olej a lekvár, ktorý si zriedime s vodou, aby nebol príliš hustý. Všetko dôkladne premiešame tak, aby nám vzniklo jednotné cesto.

3. Krok

Cesto navrstvíme na plech vystlaný papierom, prípadne vymastený a vysypaný kokosom. Na cesto uložíme jahody a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi 20 – 25 minút.

4. Krok

Necháme vychladnúť a môžeme podávať. Ak máte radi môžete poprášiť práškovým cukrom. Dobrú chuť

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4462 receptov

Mäsité jedlá

2122 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Čokoláda

919 receptov

Mascarpone

327 receptov

Patizón

11 receptov