Jahodová bublanina bez mlieka

REKLAMA

Rýchly recept na jahodovú bublaninu bez mlieka aj vajec

  • 30Minút
  • 6Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 2 hrnčeky polohrubej múky Pridané do
  • 1 hrnček trstinového cukru Pridané do
  • 1 bal Zlatý klas Pridané do
  • 2 lyžičky jedlej sódy Pridané do
  • 1 hrnček redšieho lekváru Pridané do
  • 1 hrnček vody Pridané do
  • 12 hrnčeka oleja Pridané do
  • 500 g jahody Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Rúru si predhrejeme na 180 stupňov.

2. Krok

V miske zmiešame suché ingrediencie – vrátane zlatého klasu. Pridáme olej a lekvár, ktorý si zriedime s vodou, aby nebol príliš hustý. Všetko dôkladne premiešame tak, aby nám vzniklo jednotné cesto.

3. Krok

Cesto navrstvíme na plech vystlaný papierom, prípadne vymastený a vysypaný kokosom. Na cesto uložíme jahody a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi 20 – 25 minút.

4. Krok

Necháme vychladnúť a môžeme podávať. Ak máte radi môžete poprášiť práškovým cukrom. Dobrú chuť

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
Kakaový lavaš s mascarpone a jahodami
Recept od prémiového používateľa
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Kakaový lavaš s mascarpone a jahodami

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Jahodové palacinky s náplňou z gréckeho jogurtu a arašidovo-jahodového masla
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jahodové palacinky s náplňou z gréckeho jogurtu a arašidovo-jahodového masla

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Výborný svieži jahodový zákusok
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Veľkonočný recept podľa môjho gusta

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jahodová bublanina

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Bublanina ako pavučinka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bublanina ako pavučinka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
Kakaový lavaš s mascarpone a jahodami
Recept od prémiového používateľa
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Kakaový lavaš s mascarpone a jahodami

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Jahodové palacinky s náplňou z gréckeho jogurtu a arašidovo-jahodového masla
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jahodové palacinky s náplňou z gréckeho jogurtu a arašidovo-jahodového masla

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Výborný svieži jahodový zákusok
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Veľkonočný recept podľa môjho gusta

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jahodová bublanina

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Bublanina ako pavučinka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bublanina ako pavučinka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

359 receptov

Obed

881 receptov

Lacné jedlá

529 receptov

Raňajky

359 receptov

Dezert

735 receptov

Večera

759 receptov

Nápoj

40 receptov
Recipe author image Adri1017

Jahodová bublanina bez mlieka

Rýchly recept na jahodovú bublaninu bez mlieka aj vajec

30
Minút
6
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Rúru si predhrejeme na 180 stupňov.

2. Krok

V miske zmiešame suché ingrediencie – vrátane zlatého klasu. Pridáme olej a lekvár, ktorý si zriedime s vodou, aby nebol príliš hustý. Všetko dôkladne premiešame tak, aby nám vzniklo jednotné cesto.

3. Krok

Cesto navrstvíme na plech vystlaný papierom, prípadne vymastený a vysypaný kokosom. Na cesto uložíme jahody a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi 20 – 25 minút.

4. Krok

Necháme vychladnúť a môžeme podávať. Ak máte radi môžete poprášiť práškovým cukrom. Dobrú chuť

Ingrediencie
2 hrnčeky
polohrubej múky
1 hrnček
trstinového cukru
1 bal
Zlatý klas
2 lyžičky
jedlej sódy
1 hrnček
redšieho lekváru
1 hrnček
vody
12 hrnčeka
oleja
500 g
jahody