Hubové fašírky

REKLAMA

Recept na hubové fašírky so zemiakmi

  • 40Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 800 g huby lesné zmes Pridané do
  • 6 ks rožky staršie Pridané do
  • mlieko Pridané do
  • 4 ks vajíčka Pridané do
  • korenie čierne mleté Pridané do
  • 5 strúčikov cesnak Pridané do
  • soľ Pridané do
  • strúhanka Pridané do
  • 1 pl masť bravčová Pridané do
  • vňať petržlenová Pridané do
  • rasca drvená Pridané do
  • olej Pridané do
  • 1 malá cibuľa Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Rožky si natrháme na malé kúsky do misky a zalejeme mliekom aby zvlhli.

2. Krok

Pridáme vajíčka, nasekanú petržlenovú vňať, soľ a všetky koreniny.

3. Krok

Huby si podusíme na panvici. Najskôr na oleji osmahneme nakrájanú cibuľku, pridáme nakrájané huby a dusíme cca 10 minút.

4. Krok

Do zmesi z rožkov pridáme vychladnuté posudené huby a všetko poriadne zmiešame. Pridáme pretlačené cesnaky. Ak je zmes riedka, pridáme strúhanku. Formujeme guličky a z toho na tvar fašírok.

5. Krok

Fašírky si obalíme v strúhanke.

6. Krok

Na panvici si roztopíme masť a fašírky vyprážame do zlatova. Približne 8 minút. Ako prílohu môžeme dať varené zemiaky, zemiakovú kašu. Dobrú chuť !

Komentáre (1)

Ervina pondelok

Krásny recept, už sa neviem dočkať kým ho zvrtnem znova

Podobné recepty

Jednoduché patizónové placky
Recept od prémiového používateľa
Najlepšie zemiakové placky s chrumkavým povrchom
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Najlepšie zemiakové placky s chrumkavým povrchom

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
4.4
Hodnotenie: 4.4/5
Počet hodnotení: 11

Zemiakové placky

4.4
Hodnotenie: 4.4/5
Počet hodnotení: 11
Šampiňónové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Šampiňónové rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 11

Zdravé cestoviny s feta syrom

4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 11
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zeleninové fašírky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchle tekvicové placky
Recept od prémiového používateľa

Podobné recepty

Jednoduché patizónové placky
Recept od prémiového používateľa
Najlepšie zemiakové placky s chrumkavým povrchom
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Najlepšie zemiakové placky s chrumkavým povrchom

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
4.4
Hodnotenie: 4.4/5
Počet hodnotení: 11

Zemiakové placky

4.4
Hodnotenie: 4.4/5
Počet hodnotení: 11
Šampiňónové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Šampiňónové rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 11

Zdravé cestoviny s feta syrom

4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 11
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zeleninové fašírky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchle tekvicové placky
Recept od prémiového používateľa

Top kategórie

Obed

1102 receptov

Mäsité jedlá

457 receptov

Lacné jedlá

626 receptov

Kuracie mäso

185 receptov

Dezert

845 receptov

Večera

951 receptov

Raňajky

422 receptov

Pečivo

130 receptov
Recipe author image Adri1017

Hubové fašírky

Recept na hubové fašírky so zemiakmi

40
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Rožky si natrháme na malé kúsky do misky a zalejeme mliekom aby zvlhli.

2. Krok

Pridáme vajíčka, nasekanú petržlenovú vňať, soľ a všetky koreniny.

3. Krok

Huby si podusíme na panvici. Najskôr na oleji osmahneme nakrájanú cibuľku, pridáme nakrájané huby a dusíme cca 10 minút.

4. Krok

Do zmesi z rožkov pridáme vychladnuté posudené huby a všetko poriadne zmiešame. Pridáme pretlačené cesnaky. Ak je zmes riedka, pridáme strúhanku. Formujeme guličky a z toho na tvar fašírok.

5. Krok

Fašírky si obalíme v strúhanke.

6. Krok

Na panvici si roztopíme masť a fašírky vyprážame do zlatova. Približne 8 minút. Ako prílohu môžeme dať varené zemiaky, zemiakovú kašu. Dobrú chuť !

Ingrediencie
800 g
huby lesné zmes
6 ks
rožky staršie
mlieko
4 ks
vajíčka
korenie čierne mleté
5 strúčikov
cesnak
soľ
strúhanka
1 pl
masť bravčová
vňať petržlenová
rasca drvená
olej
1
malá cibuľa