Grilovany steak z tuniaka

REKLAMA

Výborné zdravé, bezmäsité, pôstne jedlo s jednoduchou zemiakovou kašou ako prílohou

  • 30Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 400 g steak z tuniaka Pridané do
  • 5 ks zemiak Pridané do
  • 2 pl rastlinný tuk Pridané do
  • 1 dl mlieko Pridané do
  • soľ Pridané do
  • čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Steaky z tuniaka osušíme z oboch strán osolíme a okoreníme najlepšie čerstvo namletou soľou a korením. Necháme 20 minút odstáť.

2. Krok

Medzitým si očistíme zemiaky nakrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody. Necháme ich rozvariť, čo najviac, ušetrí nám to námahu pri robení kaše.

3. Krok

Rozvarené zemiaky scedíme, pridáme do nich maslo a mlieko. A vyšľaháme na hladkú kašu, osolíme podľa chuti.

4. Krok

Dáme si rozpáliť panvicu, keď je panvica rozpálená pridáme trochu oleja. A dáme grilovať steaky z tuniaka. Grilujeme z oboch strán maximálne 3 minúty z jednej strany aby sa mäso nevysušilo.

5. Krok

Po ugrilovaní necháme 5 minút oddýchnuť a môžeme podávať. Dobrú chuť.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0

Odporúčam!

Podobné recepty

Losos s restovanou zeleninou
Recept od prémiového používateľa
Losos na masle s horčicovou omáčkou
Recept od prémiového používateľa
Pangasius so zeleninou a zemiakmi z jedného pekáča
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pangasius so zeleninou a zemiakmi z jedného pekáča

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Losos s pistáciovou krustou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Grilovaný losos quinoa šalát pomarančová redukcia

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pečený losos na masle
Recept od prémiového používateľa
Zeleninové fašírky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zeleninové fašírky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusený špenát
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Dusený špenát

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Losos s restovanou zeleninou
Recept od prémiového používateľa
Losos na masle s horčicovou omáčkou
Recept od prémiového používateľa
Pangasius so zeleninou a zemiakmi z jedného pekáča
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pangasius so zeleninou a zemiakmi z jedného pekáča

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Losos s pistáciovou krustou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Grilovaný losos quinoa šalát pomarančová redukcia

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pečený losos na masle
Recept od prémiového používateľa
Zeleninové fašírky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zeleninové fašírky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusený špenát
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Dusený špenát

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

789 receptov

Dezert

670 receptov

Raňajky

328 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Večera

676 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image patrik_v_kuchyni

Grilovany steak z tuniaka

Výborné zdravé, bezmäsité, pôstne jedlo s jednoduchou zemiakovou kašou ako prílohou

30
Minút
2
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Steaky z tuniaka osušíme z oboch strán osolíme a okoreníme najlepšie čerstvo namletou soľou a korením. Necháme 20 minút odstáť.

2. Krok

Medzitým si očistíme zemiaky nakrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody. Necháme ich rozvariť, čo najviac, ušetrí nám to námahu pri robení kaše.

3. Krok

Rozvarené zemiaky scedíme, pridáme do nich maslo a mlieko. A vyšľaháme na hladkú kašu, osolíme podľa chuti.

4. Krok

Dáme si rozpáliť panvicu, keď je panvica rozpálená pridáme trochu oleja. A dáme grilovať steaky z tuniaka. Grilujeme z oboch strán maximálne 3 minúty z jednej strany aby sa mäso nevysušilo.

5. Krok

Po ugrilovaní necháme 5 minút oddýchnuť a môžeme podávať. Dobrú chuť.

Ingrediencie
400 g
steak z tuniaka
5 ks
zemiak
2 pl
rastlinný tuk
1 dl
mlieko
soľ
čierne korenie