REKLAMA

Zdroj: Canva

Domáca horúca čokoláda

Pripravte si počas chladných dní najlepšiu horúcu čokoládu. Dozdobiť ju môžete šľahačkou a čokoládovými hoblinkami.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
3
  • 200 ml šľahačka Pridané do
  • 300 ml mlieko Pridané do
  • 100 g čokoláda horká Pridané do
  • 2 ks vanilkový cukor Pridané do
  • kakao Pridané do
  • šľahačka Pridané do
  • čokoláda Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

25 min.
1. Krok

Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Pridáme k nej jednu polievkovú lyžicu mlieka a smotany. Premiešame a vypneme sporák.

2. Krok

V druhom hrnci zohrejeme zvyšné mlieko a smotanu, pridáme k ním vanilkový cukor a kakaou.

3. Krok

Následne k horúcemu mlieku so smotanou prilejeme roztopenú čokoládu a privedieme k varu. Stále miešame. Servírovať môžeme so šľahačkou posypanom čokoládovými hoblinami.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4242 receptov

Mäsité jedlá

2036 receptov

Raňajky

1199 receptov

Mascarpone

296 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Večera

3912 receptov

Dezert

3224 receptov