Cuketový tatarák

Cuketový tatarák

Patríte medzi milovníkov tataráku? A skúšali ste už bezmäsitý tatarák? Len pár ingrediencií, skvelý opečený chlebík k tomu a perfektný cuketový tatarák je na svete.

  • 40Minút
  • 6Počet porcií

Ingrediencie

počet porcií 6
  • Infinity ks cuketa
  • Infinity strúčiky cesnak
  • Infinity ks červená cibuľa
  • Infinity čl dijonská horčica
  • Infinity čl soľ
  • Infinity pl sójová omáčka
  • Infinity pl kečup
  • mleté čierne korenie
  • mletá sladká paprika
  • pažítka

Postup

1. Krok

Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle, osolíme a necháme 10 minút postáť.

2. Krok

Cuketu scedíme a vyžmýkame, aby sme sa zbavili prebytočnej vody.

3. Krok

Na panvici rozohrejeme trochu oleja, na ktorom orestujeme najemno nakrájanú cibuľu.

4. Krok

Pridáme mletú sladkú papriku a minútku opražíme.

5. Krok

Do panvice dáme cuketu spolu s horčicou, kečupom a sójovou omáčkou a varíme za občasného miešania 7-8 minút.

6. Krok

Na záver pridáme prelisované strúčiky cesnaku, okoreníme a podľa chuti dosolíme a necháme ešte 2-3 minútky povariť.

7. Krok

Hotový cuketový tatarák podávame na opečenom celozrnnom chlebíku posypaný pažítkou.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Hodnotenia (1)

4.0
22 days ago

Topka!

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie