Cuketový tatarák

40 min
1
REKLAMA

Patríte medzi milovníkov tataráku? A skúšali ste už bezmäsitý tatarák? Len pár ingrediencií, skvelý opečený chlebík k tomu a perfektný cuketový tatarák je na svete.

40 min
1
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 2 ks cuketa Pridané do
  • 3 strúčiky cesnak Pridané do
  • 1 ks červená cibuľa Pridané do
  • 2 čajová lyžička dijonská horčica Pridané do
  • 12 čajová lyžička soľ Pridané do
  • 2 pl sójovej omáčky Pridané do
  • 2 pl kečup Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • mletá sladká paprika Pridané do
  • pažítka Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle, osolíme a necháme 10 minút postáť.

2. Krok

Cuketu scedíme a vyžmýkame, aby sme sa zbavili prebytočnej vody.

3. Krok

Na panvici rozohrejeme trochu oleja, na ktorom orestujeme najemno nakrájanú cibuľu.

4. Krok

Pridáme mletú sladkú papriku a minútku opražíme.

5. Krok

Do panvice dáme cuketu spolu s horčicou, kečupom a sójovou omáčkou a varíme za občasného miešania 7-8 minút.

6. Krok

Na záver pridáme prelisované strúčiky cesnaku, okoreníme a podľa chuti dosolíme a necháme ešte 2-3 minútky povariť.

7. Krok

Hotový cuketový tatarák podávame na opečenom celozrnnom chlebíku posypaný pažítkou.

Komentáre (1)

Karolina 22. 5. 2021

Topka!

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Mäsité jedlá

571 receptov

Obed

1324 receptov

Lacné jedlá

695 receptov

Kuracie mäso

223 receptov

Raňajky

480 receptov

Pre diabetikov

602 receptov

Dezert

961 receptov

Večera

1145 receptov