:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/RBp-loEe1YwWN0lfRjxQ/5eecb28d28508aee0bee73f21c9f35.jpeg)
Zdroj: pixabay
Chrumkavé zelerové hranolky
30 min
REKLAMA
Zdravšia verzia hranoliek, ktorá vás prekvapí svojou chuťou.
30 min
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 ks veľký zeler
- olej
- soľ
- kurkuma
- mletá červená paprika
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Zeler si očistíme od šupky. Umyjeme a osušíme papierovými utierkami.
2. Krok
Zeler môžeme krájať na plátky a potom na hrnaolky.
3. Krok
V miske si zmiešame soľ, kurkumu, papriku a trošku oleja.
4. Krok
V tejto zmesi hrnaolky obalíme a poriadne premiešame. Takto pripravené hranolky môžeme smažiť.
5. Krok
Kto by chcel zdravšiu verziu môže takto pripravené hranolky upiecť v rúre na plechu vystlanom papierom na pečenie.