dní
hod.
min.
Cestoviny s tuniakom a ajvarom

FOTORECEPT Cestoviny s tuniakom a ajvarom

REKLAMA
  • 20Minút
  • 3Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
3
  • konzerva tuniaka v olivovom oleji
  • pl Ajvar jemný
  • cherry paradajka
  • hrste čierne olivy
  • 0.5 plechovky fazuľky
  • 0.5 čl soľ
  • štipka korenie
  • čl oregano
  • hrsť petržlenová vňať
  • 50 parmezán
  • 250 bezvaječné cestoviny
REKLAMA

Postup

Na olivovom oleji z tuniaka orestujeme nadrobno nakrájané cherry paradajky a olivy. Pridáme tuniaka, Ajvar a chvíľu restujeme. Ochutíme soľou, korením a pridáme Oregano. Na konci pridáme fazuľky a premiešame. Do vzniknutej omáčky pridáme uvarené cestoviny a všetko spolu premiešame. Vrch posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou a posypeme parmezánom. Dobrú chuť!

Cestoviny s tuniakom a ajvarom - krok prípravy 1

Hodnotenia (2)

4.0
5 days ago
4 months ago

...tak som to práve urobila...vonia celý byt....

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie