Cestoviny s tuniakom a ajvarom

FOTORECEPT Cestoviny s tuniakom a ajvarom

REKLAMA
  • 20Minút
  • 3Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
3
  • 1 konzerva tuniaka v olivovom oleji Pridané do
  • 2 pl Ajvar jemný Pridané do
  • 7 cherry paradajka Pridané do
  • 2 hrste čierne olivy Pridané do
  • 12 plechovky fazuľky Pridané do
  • 12 čl soľ Pridané do
  • štipka korenie Pridané do
  • 1 čl oregano Pridané do
  • 1 hrsť petržlenová vňať Pridané do
  • 50 g parmezán Pridané do
  • 250 g bezvaječné cestoviny Pridané do
REKLAMA

Postup

Na olivovom oleji z tuniaka orestujeme nadrobno nakrájané cherry paradajky a olivy. Pridáme tuniaka, Ajvar a chvíľu restujeme. Ochutíme soľou, korením a pridáme Oregano. Na konci pridáme fazuľky a premiešame. Do vzniknutej omáčky pridáme uvarené cestoviny a všetko spolu premiešame. Vrch posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou a posypeme parmezánom. Dobrú chuť!

Cestoviny s tuniakom a ajvarom - krok prípravy 1

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (2)

4.0
Mia

...tak som to práve urobila...vonia celý byt....

Podobné recepty

Cestoviny s tuniakom a kukuricou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Cestoviny s tuniakom a kukuricou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Cestoviny s pestom a parmezánom
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Cestoviny s pestom a parmezánom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Cestovinový šalát
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Cestovinový šalát

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchle penne cestoviny

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduché cestoviny v omáčke z pečenej zeleniny s kúskami kuracieho mäsa
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jednoduché cestoviny v omáčke z pečenej zeleniny s kúskami kuracieho mäsa

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduché tuniakové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
Gnocchi s kuracím mäsom
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Gnocchi s kuracím mäsom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Cestoviny s tuniakom a kukuricou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Cestoviny s tuniakom a kukuricou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Cestoviny s pestom a parmezánom
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Cestoviny s pestom a parmezánom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Cestovinový šalát
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Cestovinový šalát

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchle penne cestoviny

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduché cestoviny v omáčke z pečenej zeleniny s kúskami kuracieho mäsa
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jednoduché cestoviny v omáčke z pečenej zeleniny s kúskami kuracieho mäsa

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduché tuniakové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
Gnocchi s kuracím mäsom
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Gnocchi s kuracím mäsom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

790 receptov

Dezert

677 receptov

Raňajky

330 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Večera

678 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

482 receptov
Recipe author image LENKAILNYTSKA

Cestoviny s tuniakom a ajvarom

20
Minút
3
Počet porcií
Recipe main image
Postup

Na olivovom oleji z tuniaka orestujeme nadrobno nakrájané cherry paradajky a olivy. Pridáme tuniaka, Ajvar a chvíľu restujeme. Ochutíme soľou, korením a pridáme Oregano. Na konci pridáme fazuľky a premiešame. Do vzniknutej omáčky pridáme uvarené cestoviny a všetko spolu premiešame. Vrch posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou a posypeme parmezánom. Dobrú chuť!

Ingrediencie
1
konzerva tuniaka v olivovom oleji
2 pl
Ajvar jemný
7
cherry paradajka
2 hrste
čierne olivy
12 plechovky
fazuľky
12 čl
soľ
štipka
korenie
1 čl
oregano
1 hrsť
petržlenová vňať
50 g
parmezán
250 g
bezvaječné cestoviny