Canas de chocolate

REKLAMA

Autentický španielsky recept na návykové koláčiky z lístkového cesta plnené čokoládou.

  • 35Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 lístkové cesto Pridané do
  • 100 g mliečnej alebo horkej čokolády Pridané do
  • 1 vajíčko Pridané do
  • 2 pl hnedého cukru Pridané do
  • múku na pomúčenie dosky Pridané do
  • 20 g čokoládovej ryže na posypanie Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Predhrejeme rúru na 170 stupňov

2. Krok

Lístkové cesto si rozvaľkáme na pomúčenej doske na obdĺžnik, ktorý rozkrojíme na 4 rovnaké obdĺžniky (rozkrojiť pozdĺžne a potom na polovicu)

3. Krok

Na každý malý obdĺžniček dáme 1 štráfik čokolády (1x4 kocky). Okraje lístkového cesta potrieme rozšľahaným vajíčkom. Preložíme na polovicu a spojíme okraje

4. Krok

Nožíkom spravíme jemné dekoratívne zárezy po boku každej taštičky. Vrch potrieme rozšľahaným vajíčkom, jemne posypeme cukrom a dáme piecť do rúry do zlatista (bude to trvať okolo 8-10 minút)

5. Krok

Teplé cañas potrieme vodou a nasypeme na nich dekoratívne kúsky čokolády

Komentáre (1)

Karolina 3. 5. 2022

Vypadá luxusne❤

Podobné recepty

Jablková štrúdľa
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablková štrúdľa

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Galette z červených pomarančov

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Cuketové obláčiky
Recept od prémiového používateľa
Jablkovo - škoricové slimáky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkovo - škoricové slimáky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Tvarohový slimáci s brusnicami
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Tvarohový slimáci s brusnicami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Veľkonočné pečivo
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Veľkonočné pečivo

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Banana bread
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Banana bread

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Výborný recept na chrumkavé vafle
Recept od prémiového používateľa
Videorecept

Podobné recepty

Jablková štrúdľa
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablková štrúdľa

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Galette z červených pomarančov

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Cuketové obláčiky
Recept od prémiového používateľa
Jablkovo - škoricové slimáky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkovo - škoricové slimáky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Tvarohový slimáci s brusnicami
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Tvarohový slimáci s brusnicami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Veľkonočné pečivo
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Veľkonočné pečivo

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Banana bread
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Banana bread

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Výborný recept na chrumkavé vafle
Recept od prémiového používateľa
Videorecept

Top kategórie

Obed

1102 receptov

Mäsité jedlá

457 receptov

Lacné jedlá

626 receptov

Kuracie mäso

185 receptov

Dezert

845 receptov

Raňajky

422 receptov

Večera

951 receptov

Pečivo

130 receptov
Recipe author image David719

Canas de chocolate

Autentický španielsky recept na návykové koláčiky z lístkového cesta plnené čokoládou.

35
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Predhrejeme rúru na 170 stupňov

2. Krok

Lístkové cesto si rozvaľkáme na pomúčenej doske na obdĺžnik, ktorý rozkrojíme na 4 rovnaké obdĺžniky (rozkrojiť pozdĺžne a potom na polovicu)

3. Krok

Na každý malý obdĺžniček dáme 1 štráfik čokolády (1x4 kocky). Okraje lístkového cesta potrieme rozšľahaným vajíčkom. Preložíme na polovicu a spojíme okraje

4. Krok

Nožíkom spravíme jemné dekoratívne zárezy po boku každej taštičky. Vrch potrieme rozšľahaným vajíčkom, jemne posypeme cukrom a dáme piecť do rúry do zlatista (bude to trvať okolo 8-10 minút)

5. Krok

Teplé cañas potrieme vodou a nasypeme na nich dekoratívne kúsky čokolády

Ingrediencie
1
lístkové cesto
100 g
mliečnej alebo horkej čokolády
1
vajíčko
2 pl
hnedého cukru
múku na pomúčenie dosky
20 g
čokoládovej ryže na posypanie