REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wDWxsStRsMAG7-8ft76h/9a35c8fd311601b83b8a352ad60416.jpeg)
Zdroj: Pixabay
Bielková poleva na medovníky
Len dve suroviny, iba z nich vznikne najlepšia poleva na medovníky.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
25
 - 40 g bielok
- 220 g práškový cukor
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 10 min.
Práškový cukor preosejeme cez jemné sitko. Do väčšej misky dáme bielok, k bielku pridáme niekoľko lyžíc cukru a spolu vymiešame. Potom postupne pridávame a zamiešavame všetok cukor. Šľahanie by malo zabrať asi 5 až 7 minút a výsledkom je lesklá poleva.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/SBuLKU_AqE-hstTLUb_6/707c87606442a54b4e1a724bb4c1c1.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/I8XXd_xfilTkFox2DZQJ/026ff5383324359b49095bb4058e3b.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/hiETPe-dOz7fT8Ow6Qk2/1694355aea7781d3b373ece1dddb73.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LNswOrkVtgEN6WvG-jxU/5ba044840f9b872818b365e0aeb036.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vViqkTrMZCs1XdftKJ6u/a45e07be764214df5f88ecf0f59ada.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bUJVG3ZyPc6dBmysi-P0/fce601b66fac7a83b79a30acbfa5d3.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wI05Q3pGMVtEG1QcjkPd/ab85f2e435b92263129523c612fa0a.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/D8E1jNo060c2DLNptz_U/e695fb3260551f3fc644d561f97b98.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 