Ázijský lososový tatarák

REKLAMA
  • 20Minút
  • 5Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
5
  • 8 g bazalka alebo koriander Pridané do
  • 8 g pažítka Pridané do
  • 2 ks jarná cibuľka Pridané do
  • 650 g čerstvý losos Pridané do
  • 1 pl kapary Pridané do
  • 1 pl sezamový olej Pridané do
  • 12 ks malá červená chilli paprika Pridané do
  • šťava z citróna/ limetky Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Do mixéra dáme jarnú cibuľku s polovicou chilli papriky a mixujeme ich niekoľko sekúnd. Do zmesi pridáme kúsky lososa, kapary, nahrubo nasekané bylinky a sezamový olej. Mixujeme dovtedy, kým nie je losos nadrobno nasekaný.

2. Krok

Zmes preložíme do misy a pokropíme ju citrónovou alebo limetkovou šťavou. Následne z nej pomocou kruhovej formy vytvarujeme tataráky.

3. Krok

Pred servírovaním necháme tataráky približne hodinu vychladiť v chladničke. Podávame ich s lístkami baby špenátu a plátkami manga.

Podobné recepty

Špenátové krupoto s údeným lososom
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Špenátové krupoto s údeným lososom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Výborná rybacia pomazánka z tuniaka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Maki sushi s lososom a surimi tyčinkami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Losos so zeleninovým šalátom
Recept od prémiového používateľa
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Losos so zeleninovým šalátom

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
TUNIAKOVÁ NÁTIERKA
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

TUNIAKOVÁ NÁTIERKA

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Rybacia polievka s omáčkou Rouille
Recept od prémiového používateľa
4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 12

Rybacia polievka s omáčkou Rouille

4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 12
Avokádovo cícerová nátierka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Avokádovo cícerová nátierka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Špenátové krupoto s údeným lososom
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Špenátové krupoto s údeným lososom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Výborná rybacia pomazánka z tuniaka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Maki sushi s lososom a surimi tyčinkami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Losos so zeleninovým šalátom
Recept od prémiového používateľa
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Losos so zeleninovým šalátom

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
TUNIAKOVÁ NÁTIERKA
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

TUNIAKOVÁ NÁTIERKA

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Rybacia polievka s omáčkou Rouille
Recept od prémiového používateľa
4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 12

Rybacia polievka s omáčkou Rouille

4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 12
Avokádovo cícerová nátierka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Avokádovo cícerová nátierka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

399 receptov

Lacné jedlá

579 receptov

Obed

983 receptov

Cuketa

134 receptov

Večera

846 receptov

Dezert

788 receptov

Raňajky

384 receptov

Pečivo

117 receptov
Recipe author image TASTElist

Ázijský lososový tatarák

20
Minút
5
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Do mixéra dáme jarnú cibuľku s polovicou chilli papriky a mixujeme ich niekoľko sekúnd. Do zmesi pridáme kúsky lososa, kapary, nahrubo nasekané bylinky a sezamový olej. Mixujeme dovtedy, kým nie je losos nadrobno nasekaný.

2. Krok

Zmes preložíme do misy a pokropíme ju citrónovou alebo limetkovou šťavou. Následne z nej pomocou kruhovej formy vytvarujeme tataráky.

3. Krok

Pred servírovaním necháme tataráky približne hodinu vychladiť v chladničke. Podávame ich s lístkami baby špenátu a plátkami manga.

Ingrediencie
8 g
bazalka alebo koriander
8 g
pažítka
2 ks
jarná cibuľka
650 g
čerstvý losos
1 pl
kapary
1 pl
sezamový olej
12 ks
malá červená chilli paprika
šťava z citróna/ limetky